Busana Pengantin Dipulangkan Kotor & Berminyak, Perancang Perkahwinan Luah Kecewa.

Apabila bergelar ‘Raja Sehari’ tidak bermakna boleh melakukan apa sahaja sesuka hati termasuk mengadakan sesi bergambar di tempat yang ‘rare’ sehingga mengotorkan busana pengantin.

Lazimnya busana pengantin ada yang jenis ditempat khas (baru) atau yang sedia akan menjadi pilihan pengantin. Pastinya perancang perkahwinan akan memberikan nasihat terbaik untuk ‘Raja Sehari’.

Namun apa yang menyedihkan berlaku kepada seorang perancang perkahwinan apabila busana pengantinya rosak akibat dipulangkan dalam keadaan kotor dan berminyak.

Menerusi akaun TikTok miliknya , dia meluahkan rasa kecewa dengan sikap pengantin berkenaan yang tidak bertanggungjawab atas kerosakan busanan berkenaan.

Moga kisah ini dijadikan iktibar supaya setiap barang yang dipinjam perlu dijaga secara berhemah dan bertanggungjawab.

Di Sebalik Populariti Kerjaya Sebagai “Mr. Pilot”.

 

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

“Hantar baju nak dry cleaning. Akak dobi kata mungkin tak hilang.”

“Tengok betapa kotornya diri ini memudahkan customer. Tak ambil pun security deposit.”

“Sayangnya baju baru diperlakukan macam ni.”

IKLAN

 

@zamri54 Xtersangka perkongsian ttg baju kotor masuk @tv9malaysiaofficial dan viral 😭 #fypシ #viral #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokmalaysia ♬ original sound – zamri badaruddin

 

 

NETIZEN TERKEJUT DENGAN SIKAP PENGANTIN

IKLAN

Meninjau di ruangan komen rata-rata netizen meluahkan rasa terkejut apabila pihak pengantin bersikap demikian. Mereka berharap pihak pengantin memohon maaf dan ada juga memberi tip untuk membersihkan kekotoran pada busana berkenaan.

Busana Pengantin Dipulangkan Kotor & Berminyak, Perancang Perkahwinan Luah Kecewa. Busana Pengantin Dipulangkan Kotor & Berminyak, Perancang Perkahwinan Luah Kecewa. Busana Pengantin Dipulangkan Kotor & Berminyak, Perancang Perkahwinan Luah Kecewa. Busana Pengantin Dipulangkan Kotor & Berminyak, Perancang Perkahwinan Luah Kecewa.

 

Sumber: TIKTOK zamri54

 

 

IKLAN

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Busana Pengantin Dipulangkan Kotor & Berminyak, Perancang Perkahwinan Luah Kecewa.