Bagi yang bijak menghias kediaman, tiada masalah jika ruangnya agak sempit. Begitu juga dengan wanita ini berjaya mengubah ruang kecil di dapurnya tampak lebih menarik dan hebat.

Jom kita cuci mata dan lihat tip ini dikongsikan oleh saudari Liyana Elly . Mana tahu ibu-ibu berminat untuk mencuba. Kosnya pun tak mahal dan berbaloi untuk dicuba bagi menampakkan kelainan di kediaman anda.

Barangan murah DI SINI

Belian barangan murah DI SINI


 

Alhamdulillah..

IKLAN

Berkat rakan2 group ni nye idea,berjaya jugak kami pasang.Low cost budget je sebab rumah PPR je..?So,dapur pun kecik molek cinonet..?

total cost RM65.10 =31 keping ..beli kat Kedai Eco.Harap2 bertahan lama la hendaknya Insya Allah.kalo tak btahan pun kena redha sebab nama pun low budget ?

Barangan Murah DI SINI

Barangan murah DI SINI

IKLAN

tapi nak pasang agak mencabar sebab dapur rumah ni jenis menyenget dan banyak liku2 kehidupan di tepi2.Tp,alhamdulillah 2 jam lebih dah siap..

IKLAN

thanks again yg sudi bg idea n tnjuk ajar ✌

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club