Tiada apa yang lebih  menggembirakan bagi seorang isteri apabila suaminya yang diuji dengan masalah kesihatan yang serius akibat covid-19 dan kini disahkan bebas sepenuhnya. Ibarat satu rahmat yang terlalu bermakna dianugerahkan Allah buatnya!

Begitulah rasa bahagia dan syukur yang dirasai oleh pelakon Datin Rebecca Nur Al-Islam dan cuba dizahirkan dengan berkongsi di Instagramnya dengan memaklumkan suaminya itu kian beransur pulih dan perlu banyak berehat dan bertenang.

“اَلسَّلامُ عَلَيْكُم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Salam Idul Adha everyone, pertama sekali mummy ingin ucapkan syukur kepada Allah swt dengan limpah rahmat dan kasih sayangnya .. suamiku syurgaku sudah pulang ke pangkuan keluarga.”

Menerusi entri tersebut, Rebecca berkongsi beberapa foto bersama keluarga dan anak-anaknya menyambut Hari Raya Aidiladha semalam.

Dikesimpatan tersebut, Rebecca turut mengucap ribuan terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan dirinya, suami dan keluarganya.

“Terima kasih buat semua keluarga,teman teman, kenalan, dan juga semua followers mummy yang tidak putus-putus sama sama berdoa untuk suami mummy serta kami sekeluarga.

“Terima kasih, hanya Allah swt sahaja yang dapat membalas segala doa dari anda buat kami sekeluarga dan terima kasih buat anda yang tidak putus putus menghantar segala macam makanan, ubat, bunga dan hadiah di depan rumah kami. Saya terharu.
Terima kasih untuk semua kasih sayang dan ambil berat untuk mummy suami serta anak anak semua.

“Alhamdulillah, this is my darling en suami yang dah beransur sihat…Cuma cepat penat, tak boleh banyak cakap and tak boleh dan tak diizinkan buat apa-apa dulu..doc cakap harus berehat tenang.

“Tidak lupa juga thank you utk semua frontliners and all doctor yang terlibat dalam memastikan suami dan mummybecca sekeluarga sihat. Alhamdulillah

“Selamat hari raya Idul Adha semua. Banyak yang telah di korbankan untuk tahun ini..Semoga semuanya di balas dengan yang baik baik buat kita semua. Semoga penyakit ini di angkat ke langit atas dengan secepatnya,”ujarnya.

IKLAN

Terdahulu, Rebecca berkongsi perkhabaran bahawa dia dan tujuh anggota keluarganya serta tiga pembantu rumahnya dijangkiti virus Covid-19 dan dilaporkan suaminya kritikal berada di tahap empat.

Sumber : Ig @rebeccanuralislamahmad

Nak tahu, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM500 nak beri kepada anak-anak anda! Caranya mudah sahaja, anda perlu kongsikan perasaan rasa bangga menjadi anak Malaysia.

IKLAN

Untuk maklumat lanjut layari je laman web https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya!

Sebarang soalan boleh di http://www.wasap.my/60169647520

Jom sertai E-Keluargagader BELAJAR ONLINE BUAT ROTI JALA VIRAL dengan daftar segera di https://toko.ideaktiv.com/product/ceriakan-hati-dengan-buat-roti-jala-viral/ atau whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club