Mencipta keseronokan bermain dan dalam masa yang sama merangsang otak dan kreativiti hanya boleh dilakukan apabila kanak-kanak bermain set permainan LEGO.

Set permainan yang tak lapuk dek zaman ini bukan sahaja digemari oleh kanak-kanak bahkan orang dewasa juga sentiasa teruja untuk menyelesaikan pembinaan set permainan LEGO®.

Keriangan dan keterujaan untuk menyaksikan hasil binaan LEGO® mereka terhasil membuatkan sesiapa sahaja boleh fokus dan duduk diam memberi tumpuan. Jadi, para peminat set permainan LEGO® jangan lepaskan peluang untuk merebut 7 koleksi permainan yang terdapat dalam LEGO® Build The Thrills campaign.

LEGO Group melancarkan rangkaian set kenderaan baharu untuk kanak-kanak yang menggemari kereta untuk membina kereta penuh aksi, menyesuaikannya mengikut kesukaan mereka dan merasai pengalaman permainan tersebut dengan keupayaan untuk membina dan membina semula.

1. Race Car

Cipta Keseronokan Bermain Dengan Set Mainan Pembinaan

LEGO® racing action untuk kanak-kanak berusia 4 tahun ke atas mengasah bakat membina imaginasi binaan kreatif yang berinspirasi iaitu set mainan LEGO® City Race Car termasuk 2 figura mini.

Kepingan Modular LEGO® dan pre-molded Starter Brick chassis memberikan permulaan baru kepada para pembina lego.

Set permainan ini memberi peluang untuk ibu ayah mencipta masa bersama si kecil kerana boleh bersama-sama membinanya. Langkah demi langkah panduan membina secara bergambar dan digital memudahkan untuk si kecil membinanya.

The LEGO® City Race Car didatangkan dengan pemandu dan mini figura mekanik, aksesori yang melengkapkan keseronokan imaginasi permainan lumba.

2.Police Car

Cipta Keseronokan Bermain Dengan Set Mainan Pembinaan

Pengembaraan menangkap penjahat dalam dunia kreatif LEGO® City. Set mudah bina permainan kereta polis pasti mengujakan si kecil berusia 5 tahun ke atas terutama kanak-kanak lelaki.

Selain merangsang kreativiti pembinaan, set kereta polis ini turut memberi peluang kepada kanak-kanak untuk belajar semasa bermain. Panduan secara bercetak dan digital disediakan bagi membantu pengalaman membina yang menyeronokkan selain membentuk keyakinan diri dan kemahiran kehidupan.

IKLAN

Set kereta polis ini juga boleh menjadi hadiah hari jadi paling ideal atau pemberian bermakna kepada peminat set binaan LEGO® City dan kereta mainan.

3.Formula E® Porsche 99X Electric

Cipta Keseronokan Bermain Dengan Set Mainan Pembinaan

Raikan salah satu daripada pasukan lumba Formula E® terkenal di dunia dengan set pembinaan Formula E® Porsche 99X Electric. Peminat Formula E® pasti tak lepaskan peluang untuk mencipta semula drama hari perlumbaan menggunakan aplikasi.

Dengan aplikasi augmented reality dan 2 pull-back motors, kanak-kanak boleh membuat keputusan taktikal seperti pelumba popular Porsche Formula E®.

Dengan 422 keping lego, kanak-kanak pasti seronok membina model replica kereta lumba autentik Formula E® Porsche.

4.Tree Planting Vehicle

Cipta Keseronokan Bermain Dengan Set Mainan Pembinaan

Set binaan brick tapak semaian pokok dan trak ini pasti disukai kanak-kanak yang gemar bermain berkebun di pokok yang sedang tumbuh dan memelihara hidupan liar.

IKLAN

Set mainan ini dilengkapi dengan elemen untuk mengembangkan imaginasi mempunyai 336 keping lego termasuk 2 mini-dolls, tapak semaian pokok, trak pickup, aksesori berkebun dan figura hidupan liar.

Set warna warni ini menjadi cara terbaik untuk memupuk minat kanak-kanak terhadap alam sekitar dan menunjukkan kepada mereka bagaimana pokok tumbuh membesar.

Ia boleh menjadi set ideal untuk hadiah hari jadi, percutian atau pemberian untuk kanak-kanak lelaki atau perempuan berusia 6 tahun ke atas yang sayangkan alam semula jadi, haiwan comel atau kenderaan pelik.

5.The LEGO® Speed Champions 1970 Ferrari 512 M

Cipta Keseronokan Bermain Dengan Set Mainan Pembinaan

Set pembinaan LEGO® ini memberi peluang kepada kanak-kanak dan peminat kereta dari semua peringkat umur untuk mengumpul, membina dan meneroka kereta lumba ikonik. Ia sesuai untuk dimainkan dan dipamerkan, rekreasi LEGO® yang setia ini merakamkan intipati kereta lumba endurance lagenda 1970-an yang terkenal dengan prestasi yang menakutkan dan epik di trek.

6.Lotus Evija

Cipta Keseronokan Bermain Dengan Set Mainan Pembinaan

IKLAN

LEGO®  Speed Champions Lotus Evija (76907) ini merakamkan kesederhanaan elegan dan reka bentuk inovatif real-life all-electric hypercar. Sesuai untuk kanak-kanak dan peminat kereta dari semua peringkat umur, ia memberikan pengalaman pembinaan yang menarik, sesuai untuk pameran dan hebat untuk aksi perlumbaan bertenaga tinggi.

7.Street Racer

Cipta Keseronokan Bermain Dengan Set Mainan Pembinaan

Peminat kereta terpantas boleh meredah jalanan atau litar lumba denan set bangunan LEGO Creater 3in 1 Street Racer (31127) yang menakjubkan ini. Kanak-kanak berumur 7 tahun ke atas akan teruja untuk mempamerkan perlumbaan dengan kereta mainan yang hebat ini, yang menampilkan paip sisi yang hebat, spoiler dan bumbung boleh tanggal.

Kanak-kanak mendapat tiga pengalaman bina dan main yang berbeza denga set mainan LEGO Creator 3in 1 ini. Mereka boleh membina mainan kereta otot Street Racer, kemudian membinanya semula menjadi kereta lumba red-and-teal hot rod, atau menyalakan imaginasi mereka untuk mencipta kereta lain yang berkuasa pantas.

Pengalaman digital untuk pembina LEGO

Set mainan dilengkapi dengan arahan pembinaan digital interaktif untuk menjadikan pengalaman pembinaan lebih menyeronokkan. Ia boleh diperolehi secara percuma dalam aplikasi LEGO Building Instructions yang boleh digunakan melalui telefon pintar atau tablet, alat zoom dan putaran membantuk kanak-kanak memggambarkan model semasa mereka membinanya.