Amalan menabung mudah dilakukan tetapi konsisten dalam mengaplikasikannya dalam hidup memerlukan panduan yang tepat.

Bahkan amalan menabung telah lama diajar sejak kecil lagi sewaktu kita masih direbung usia. Cumanya, amalan ini mahu dibuat atau tidak mahu

Bahkan konsep dan budaya amalan menabung sebenarnya ada harinya iaitu ‘Hari Tabungan Sedunia’ yang disambut pada 31 Oktober. Nampak tak bertapa amalan menabung ini amat penting, siap ada hari menabung lagi!

Menarik dengan perkongsian wanita ini, Wan Nurbazilah yang telah konsisten dan sikap yang sabar telah memberikan hasil yang lumayan setelah berjaya menabung selama 2 tahun dengan jumlah RM1840!

Artikel Berkaitan: “Don’t tell them. Show them.” Faizal Tahir Kongsi Didik Anak Solat. Kecil-Kecil Dah Pandai, Sejuk Perut Ibu Mengandung Kan!

Artikel Berkaitan: “Ajar Anak Disiplin Kena Konsisten.” Cara Johan & Ozlynn Didik Anak, Wajib Baca Al-Quran Lepas Solat Subuh!

 

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

IKLAN

Simpan dalam tempoh Disember 2020 hingga Disember 2022; Jumlah RM18040!

Dapat RM18040 Kumpul Duit RM20, Cara Wanita Ini, Bikin Netizen Teruja!

2 tahun gigih simpan duit warna oren ni. Tahun depan boleh kut beli tupperware baru
Sebab ramai yang tanya so saya edit kat sini je ye.

 

RUPANYA INI CARANYA!

‘BUKAN AMBIL DUIT TANPA IZIN SUAMI’

IKLAN

  Saya bukan simpan duit oren ni konsisten setiap hari. Tapi simpan bila ade  bila belanja dapat baki duit not Rm20 terus je simpan dalam bekas ni.

Dalam beg suami kalau ade duit oren ni pn sy akan amik sekali  bukan mencuri ye sebab suami saya memang tak kisah pun
Total RM18040

Dapat RM18040 Kumpul Duit RM20, Cara Wanita Ini, Bikin Netizen Teruja!

Sumber: Wan Nurbazilah

 

IKLAN

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Dapat RM18040 Kumpul Duit RM20, Cara Wanita Ini, Bikin Netizen Teruja!