Bosan tengok ruang balkoni yang kosong tetapi tak pandai nak dekor. Lebih-lebih lagi ruang sempit. Apa kata cuba ‘tiru’ dekor yang dikongsikan ini. Walaupun simple dan hanya menggunakan tiga bahan sahaja, ruang balkoni yang kosong akhirnya nampak ‘hidup’.

Lebih-lebih lagi waktu malam, cukup romantis kalau berdua dengan pasangan sambil ambil angin petang. Minum kopi dan berbual bersama. Seronok kan. Jom cuba.

Idea deko balkoni yang cantik😍 Siap boleh buat ootd lagi..

Dah bosan tgk balkoni rumah yg sekarang? apa kata kita usha sikit idea brother ni.. Cuma pasang lantai kayu dan hias batu putih je, terus balkoni nampak cantik😍

Boleh tambah idea lain, kot² nak letak rumput hiasan pun boleh.. Dah siap nanti korang letak la set meja balkoni.. syok tau duduk ptg² sambil minum kopi..

Waktu malam pun balkoni nampak cantik.. sebab ada lampu. Lepak citer² kat balkoni sambil tgk bintang la katakan.. batu putih tu boleh buat massage tau.. pijak je😉

IKLAN

 Selamat mendeko😍 ‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍

IKLAN

Kredit idea dan gambar : Adam Outlaw


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

Bersempena Bulan Kemerdekaan, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM300! Cara nak dapatkannya mudah sahaja, ayuh sertai Pertandingan Berbalas Pantun Anak Merdeka dengan mendaftar di https://toko.ideaktiv.com/product/pertandingan-berbalas-pantun/   atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520