Nampak kemas dan tersusun,. Tidak menyakitkan mata terutama bagi ruang yang sempit.

Itu antara kelebihan bagi anda yang nak dekor ruang dapur tapi tak banyak modal, nah admin kongsikan tip yang cukup mudah dan menjimatkan ini yang hanya menggunakan wirenet ini.

Nak tahu caranya, jom tengok hasil perkongsian dari Noor Hafiza Mohamad. Cukup simple tapi banyak manfaatnya.

Ramai orang tak tahu kegunaan jaring ni ..
Jaring ini dipanggil WIRENET !
Selain untuk dekorasi, ia boleh dijadikan organizer barang di ruang sempit. Banyak lagi kegunaannya yang boleh di eksplorasi dan dimanfaatkan.


Antara kegunaannya adalah sebagai tempat susun bekas rempah, gantung sudip dan fry pan, dijadikan rak, gantung kaktus kecil, dekorasi meja belajar, organize alatulis dan banyak lagi.
Cara gantung wirenet ni mesti disesuaikan dengan permukaan dinding dan berat beban yang mahu ditampung. Samada mahu drill atau gunakan hook kuat seperti gam gajah.

Ada beberapa contoh hook sesuai yang digunakan sis sertakan dalam ni. Kebanyakan gambar adalah dari deko rumah sis sendiri.
Sis beli di DAISO, setiap satu jaring dan bakul berharga RM5.90.


Kedai2 lain yang boleh dapatkan WIRENET adalah:
– DAISO
– MR DIY
– KAISON
– IKEA
Selamat mendeko
Noor Hafiza Mohamad


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN

 

Sedar tak sedar, bulan depan dah masuk bulan Ogos tau, bulan Kemerdekaan Malaysia!

IKLAN

Sebagai rakyat yang cintakan tanah air, mesti anda ada cara tersendiri nak eskpresikan rasa cinta dan bangga menjadi Anak Malaysia kan? Betul tak?!

Ehhh jangan cakap kat sini, simpan idea anda tu dan hantarkan kepada kami dengan menyertai Virtual Himpunan Saya Anak Malaysia!

Nak tahu caranya? Senang je! Layari je laman web  https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya!

Sebarang soalan boleh ajukan di nombor yang tertera di poster.