Kisah tertukar bayi di hospital membuatkan ramai terkejut dan memberi pelbagai reaksi.  Perkara tersebut sudah diselesaikan apabila bayi kembali kepada ibu bapa asal.

Namun sekali lagi nama Siti Suriani trending apabila dimasukkan ke wad. Malah,bayinya juga turut sama ditempatkan di wad kerana mengalami demam kuning.

Tak mudah nak handle situasi macam ni, emosi stress semua datang. Anak pulak kuning tinggi terpaksa warded terus.. Ya Allahhh kau kuatkan aku hadapi dugaan kalini,” tulisnya.

Perkongsian yang cukup menyentuh hati dan membuatkan ramai bersimpati dengan nasib yang melanda Siti dan bayinya.

Rata-rata tampil memberi sokongan dan menitipkan doa supaya ibu dan anak ini cepat sembuh. Tak kurang ada juga yang berkongsi tip untuk menurunkan kuning pada bayi.

Bykkan rehat puan siti..biarlah suami handle hal2 berkaitan dgn phone ni..byakkan bf baby utk turunkan kuning tu..mgkin baby kurang bf..tu naik tinggi kuning tu..

Semoga siti terus kuat… dugaan itu ada hikmahnya… teruskan berdoa dan jgn stress nnti air susu kurang….

Susu bdn sy xckop..klinik sruh cmpur susu fm .. Alhamdulilah.. Trun byk.

Kalau duduk bawah lampu tu InshaaAllah tak lama. Kadang warded cepat turun. Anak akk macam tu la warded kuning tinggi smpai 3lampu. Tp seminggu lebih kuning dh turun x yah gi klinik dh

IKLAN

Dalam pada itu, Siti turut berkongsi luahan tentang anak keduanya itu dengan memuat naik gambar anak sulung di sebelah gambar anak keduanya yang masih belum didedahkan wajah.

Inilah anak aku , perasaan siti bile jumpe balik dengan anak . ya allah muka dan perangai saling tak tumpah macam abg yg pertama 

Anak first kalau tidor mmg suke tangan keatas , asal dapat lepas dari bedung terus tangan tu keatas , dari dalam perut lagi scan mcm tu ..

Then anak siti ni kuat peluh area kepala , mungkin sebab tu siti bile pregnat suka kunyah ais .. anakk panass ko

IKLAN

Satu lagi perangai susah minum susu, bile minum suka muak .. tu dah memang perangai anak siti .. sebabtu bile jumpe n tengok perangai aiman ni mmg dah kenal sangat ni mmg anak aku 

Firasat seorang ibu n kasih sayang ibu tak boleh ditipu bila melihat anak sendiri . syukur ya allah selepas dua hari dipertemukan.

Sumber: FB Siti Jamumall &  Jamumall.com.

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club


Bila PKP ni, anak-anak kerjanya lapar je. Sekejap2 minta makan, mak pun letih nak melayan permintaan sorang-sorang! Tak payah risau, join je kelas buat roti bersama kami ni. Boleh buat stok untuk anak-anak makan! Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520