Setiap kali dapat jemputan kahwin, selain nak tengok wajah pengantin tetamu juga tak sabar nak dapat ‘buah tangan’ dari majlis tersebut.

Selain itu, tetamu khususnya kaum ibu sibuk nak melihat apakah barangan hantaran yang dibawa oleh kedua belah pihak.
Gubahan Hantaran Berkonsepkan Tupperware, Barang Pun Boleh Simpan & Guna Lama. Cantik & Rare Idea Ni!Gubahan Hantaran Berkonsepkan Tupperware, Barang Pun Boleh Simpan & Guna Lama. Cantik & Rare Idea Ni!Jika dahulu, barangan keperluan peribadi seperti beg tangan, kasut, baju sehinggalah ke minyak wangi menjadi pilihan raja sehari. Namun seiring dengan peredaran masa, pasangan pengantin semakin kreatif dan bijak memilih barangan yang sesuai dan tahan lama untuk digunakan selepas majlis kahwin.
Gubahan Hantaran Berkonsepkan Tupperware, Barang Pun Boleh Simpan & Guna Lama. Cantik & Rare Idea Ni!Gubahan Hantaran Berkonsepkan Tupperware, Barang Pun Boleh Simpan & Guna Lama. Cantik & Rare Idea Ni!Gubahan Hantaran Berkonsepkan Tupperware, Barang Pun Boleh Simpan & Guna Lama. Cantik & Rare Idea Ni!Bagi anda yang meminati barangan tuppaware mungkin boleh menjadikan idea ini untuk gubahan barang hantaran. Eksklusif dan rare kan!

IKLAN

Jom cuci mata perkongsian dari Wan Rosni & Nur Saadah ini. Nampak menarik betul bila tuppaware dijadikan bekas gubahan hantaran. Yang lebih penting boleh guna tuppawre tersebut.
Gubahan Hantaran Berkonsepkan Tupperware, Barang Pun Boleh Simpan & Guna Lama. Cantik & Rare Idea Ni!Gubahan Hantaran Berkonsepkan Tupperware, Barang Pun Boleh Simpan & Guna Lama. Cantik & Rare Idea Ni!Gubahan Hantaran Berkonsepkan Tupperware, Barang Pun Boleh Simpan & Guna Lama. Cantik & Rare Idea Ni!Contoh idea gubahan hantaran yang cantik sangat menggunakan Tupperware
Gubahan Hantaran Berkonsepkan Tupperware, Barang Pun Boleh Simpan & Guna Lama. Cantik & Rare Idea Ni!
.

IKLAN
IKLAN

Gubahan Hantaran Berkonsepkan Tupperware, Barang Pun Boleh Simpan & Guna Lama. Cantik & Rare Idea Ni!Gubahan Hantaran Berkonsepkan Tupperware, Barang Pun Boleh Simpan & Guna Lama. Cantik & Rare Idea Ni!

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI