Setiap anak yang dilahirkan ke dunia ini adalah satu anugerah kurniaan Allah. Malah lahirnya anak bukan sahaja sebagai penyambung zuriat dan penyeri hubungan suami isteri dan pastinya bukan pula sebagai bebanan yang perlu ditanggung.

Namum sedar atau tidak, anak ini juga  pembawa rezeki untuk orang tuanya. Ikuti perkongsian tentang ini dan semoga dapat memberi lebih pencerahan.


Kita dapat beli kereta. Boleh jadi ia rezeki anak-anak. Kita dapat beli rumah. Boleh jadi ia rezeki anak-anak. Kita dapat naik gaji. Boleh jadi ia rezeki anak-anak. Kita dapat makan cukup. Boleh jadi ia rezeki anak-anak.

Kita dapat kerja baik. Boleh jadi ia rezeki anak-anak. Kita dapat bonus. Boleh jadi ia rezeki anak-anak. Kita dapat networking luas. Boleh jadi ia rezeki anak-anak. Kita dapat naik pangkat. Boleh jadi ia rezeki anak-anak.

IKLAN

Kita hidup bahagia. Boleh jadi ia rezeki anak-anak. Kita banyak masa lapang. Boleh jadi ia rezeki anak-anak. Kita tidak dibeban hutang. Boleh jadi ia rezeki anak-anak. Kita tidak putus duit. Boleh jadi ia rezeki anak-anak.

Hakikatnya Kita Menumpang Rezeki Anak. Deep Perkongsian Ni!

IKLAN

Hakikatnya kita yang sebenarnya menumpang rezeki anak-anak. Bukan anak-anak yang menumpang rezeki kita.

IKLAN

Semuanya boleh jadi rezeki anak-anak yang datang melalui kita.

p/s : Jangan sesekali anggap anak-anak dan pasangan sebagai beban. Mereka inilah pembawa rezeki yang sebenar-benarnya.

sumber: Najmi  Nawawi

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI