Famili

“11 Tahun Kahwin, Masih Tak Jumpa Kelemahan Pasangan” Tak Perlu Cari Salah, Lengkapi Pasangan Kita!

Hidup berumahtangga banyak pasang surutnya, namun tempoh dan usia perkahwinan bukan ukuran untuk kita mencari kelemahan dan kesilapan pasangan kita. Jangan sekali-kali.

“Tak Ada Wanita Dalam Dunia Ini Terima Dirinya Dimadukan, Sakit & Pedih” -Datuk Seri Aliff Syukri

Kes viral mengenai suami influencer yang berkahwin dua turut membuatkan usahawan sensasi Datuk Seri Aliff Syukri terkesan.

Kemas Rumah Ada Caranya, Doktor Ini Kongsi Cara Praktikal Agar Selalu Nampak Teratur

Rumah yang kemas dan teratur membuatkan penghuninya berasa tenang dan selesa.  Apabila suasana dalam rumah kemas, sudah tentu kita mendapat ketenangan fikiran dan kebahagiaan jiwa.

Aaisyah Dhia Rana Anak Dara Che Ta, Pakailah Apa Sahaja, Nampak Elok ‘Terletak’

Menginjak usia 9 tahun, Aaisyah Dhia Rana memang gemar bergaya. Apa sahaja yang digayakannya sentiasa nampak 'terletak.'

Henti Guna Alasan Anak Untuk Tutup Kesalahan Diri, Didik Diri & Anak Jangan Jadi Malas!

Anak malas, tak mahu buat bantu kerja apatah lagi bersihkan rumah bukan salah mereka. Sebagai mak ayah, kitalah yang patut memberi arahan malah mengajar anak jadi 'pembersih' sejak kecil lagi.

Ibu Mentua Titip Doa Buat Bunga Cinta Lestari, Beri Restu!

Setelah lama bersendirian, keputusan penyanyi popular Indonesia untuk melangsungkan pernikahan pada awal Disember ini mendapat restu keluarga allahyarham suaminya, Ashraf Sinclair.

Jangan Abaikan Isteri Yang Sedang Hamil, Biar Emosi Isteri Terjaga, Doktor Titip Pesanan!

Banyak sangat kes suami yang abaikan isteri, lebih-lebih lagi ketika isteri sedang sarat mengandung.

Shima Anuar Kongsi Pengalaman Hamil Luar Rahim, Ini Fakta Wanita Mesti Ambil Tahu

Kehamilan luar rahim bukanlah sesuatu yang asing. Shima Anuar yang juga merupakan seorang pelakon pernah mengalami kehamilan di luar rahim. Ketika itu kandungannya berusia tiga bulan. 

Dua Kali Gagal IVF, Siti Elizad Reda Soal Zuriat. “Saya Reda, Usia Pun Dah Nak Masuk 40 Tahun”

Bukan ujian yang mudah untuk dilalui semua namun bagi pelakon, Siti Elizad dia dia reda dan tidak mahu terlalu memikirkan soal zuriat selepas dua kali gagal dalam rawatan kesuburan in vitro fertilisation (IVF).

Alif Satar Ikut Trend Menari Dengan Anak, Peminat Puji Macam Abang Dengan Adik!

Jarang-jarang muncul bersama anak-anaknya, penampilan Alif Satar bersama dua anak perempuannya yang membuat trend Tik Tok menarik perhatian ramai.