Apabila mengadakan majlis akikah tentu para kenalan dan sauara mara akan dijemput untuk memeriahkan majlis. Selain jamuan, kumpulan marhaban wanita turut dijemput serta dekorasi pelamin anak yang dihias cantik. Bukan itu sahaja, pakaian ibu turut sedondon dengan anak yang dirai.

Baru-baru ini, pasangan serasi, pelakon Puteri Sarah Liyana Megat dan Syamsul Yusof telah mengadakan akikah buat anak keduanya, Sumaiyyah yang baru berusia lima bulan. Lebih unik, majlis itu hanya dihadiri oleh kaum wanita sahaja. Ikuti perkongsian foto sekitar majlis akikah puterinya.

“Sumayyah’s akikah semalam. Thank you to those yang datang meriahkan ! Thank you  so much to my MIL & FIL @dpatimah012 @dyhaslamorganizekan majlis akikah Sumayyah. Kalini akikah kita buat lain sikit hihihihi. Akikah untuk wanita sahaja”.

Untuk rekod pasangan ini telah diijabkabulkan pada 8 Mac 2014 lalu. Telah dikurniakan dengan sepasang cahaya mata iaitu Syaikul Islam, 2, dan Sumaiyyah, 5 bulan.

IKLAN

Ibu dan anak sedondon 

Hanya Wanita Tetamu Majlis Anak Kedua Puteri Sarah Dan Syamsul Yusof.Hanya Wanita Tetamu Majlis Anak Kedua Puteri Sarah Dan Syamsul Yusof.

Comelnya Sumaiyyah

IKLAN

IKLAN

Semoga Sumaiyyah menjadi anak yang solehah dan berbakti kepada ibu bapa.

Sumber: Instagram puterisarahliyana

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI