Bakal menimang cahaya mata kedua tidak lama lagi, Hairul Azreen Idris mengambil keputusan menjual kereta mewah dan juga motosikal berkuasa tinggi kesayangannya demi keluarga tercinta.

keputusan tersebut dikongsikan menerusi laman instagramnya. Menurut Pelakon Paskal ini, keputusan tersebut dibuat demi melunaskan nazar selepas isterinya, Hanis Zalikha hamil anak kedua.

“Nazar saya untuk anak ke-2 jual superbike dan super car. Demi keluarga dan saya telah jual pun #HarapDapatBeliBasikalBaru (last tu hanya tambahan) hahaha #FamilyFirst,” tulisnya.

IKLAN

Pasangan ini berkahwin  pada 5 Jun 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki,  Yusuf Iskandar.

IKLAN

Perkongsian tersebut mendapat respond dari pengikut pasangan ini yang memuji akan sikap Hairul sebagai contoh suami dan ayah yang baik.

ciknarratu Moga bertambah rezeki setelah menunaikan nazar demi anak.. ??? anak permata dunia akhirat setiap pasangan.

fye_azazel inshallah demi keluarga berkorban sekarang…nanti Allah ganda kan lagi rezeki sekeluarga amin ?

acikshifah alhamdulillah…bersederhana aja kn ok..janji ada knderaan utk ke hulu ke hilir..btul tak.hairulazreen

svr_77 Alhamdulillah..tahniah pada hairul & hanis sebab yusof nak dapat adik dan keputusan yg bijak tukar ke kereta ehem tu.. cuma bila lah boleh merasa naik kereta baru tu hahaha ??

muhdafifanas769 Abang hairul saya harap saya dapat berjuang seperti abang juga satu hari nanti.Berjuang menjadi seorang ayah yg hebat demi keluarga?? amiin

ariz.xiumin Alhamdulillah…harta dunia jer tu…ni baru hero dunia akhirat tahniah @hairulazreen

421m_5h4h Seorg ayah yg baik di dunia dan akhirat amin…..?

aaheunj U r truely fmly man!! Moga bertambah2 rezeki utk membahagiakan keluarga!

raqibrayyan nazar sesuatu , mesti allah gantikan lebih hebat family first ❤️ good daddy 
contoh ??

aleezaeddy Xpe… Rezki anak ke2 Allah bg lagi baik untk yusuf dan adik yusuf amin.. ???

fiffy_fifoth Truly family man ???..yang sgt hargai isteri…moga bertambah2 rezeki utk bahagiakan family..

_ajxm Satu pergorbanan yg besar ??