Hisyam Hamid Awet Muda, Macam Rakan Sebaya Anak Je

Hisyam bin Hamid atau nama popularnya Hisyam Hamid merupakan seorang pelakon yang sering menjadi perhatian ramai.

Muat naik video pelakon kelahiran Singapura ini sedang bergurau dengan anak perempuannya, Nurish Syameliah, 16 membuatkan wargamaya teruja.

Artikel Berkaitan: “Don’t tell them. Show them.” Faizal Tahir Kongsi Didik Anak Solat. Kecil-Kecil Dah Pandai, Sejuk Perut Ibu Mengandung Kan!

Artikel Berkaitan: “Ajar Anak Disiplin Kena Konsisten.” Cara Johan & Ozlynn Didik Anak, Wajib Baca Al-Quran Lepas Solat Subuh!

 

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

IKLAN

Pelakon yang berusia 36 tahun ini yang mencipta nama menerusi drama Ariana Rose itu kelihatan sedang melayan anaknya yang menunjukkan suatu permainan yang mengunakan jari.

Dengan kapsyen ringkas mengatakan dia tidak mengetahui apakah jenis permainan itu, kelihatan tetap melayan anaknya.

Gelagat mereka bagaikan rakan baik menjelaskan bahawa hubungan ayah dan anak ini begitu mesra. Malah, wajah Hisyam yang santai melayan anaknya itu membuatkan wargamaya terhibur.

Hisyam Hamid Awet Muda, Macam Abang Dengan Adik Je

IKLAN

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hisyam Hamid (@hisyamhamid7)

DAH MACAM ADIK BERADIK DAN RAKAN SEBAYA 

Meninjau di ruangan komen, rata-rata wargamaya terhibur dengan gelagat dua beranak itu. Bagaikan kawan, ramai yang memuji mereka ini bagaikan adik beradik. Malah lebih lucu ada yang bagaikan pasangan kekasih.

IKLAN

Hisyam Hamid Awet Muda, Macam Abang Dengan Adik Je Hisyam Hamid Awet Muda, Macam Abang Dengan Adik Je Hisyam Hamid Awet Muda, Macam Abang Dengan Adik Je Hisyam Hamid Awet Muda, Macam Abang Dengan Adik Je Hisyam Hamid Awet Muda, Macam Abang Dengan Adik Je Hisyam Hamid Awet Muda, Macam Abang Dengan Adik Je Hisyam Hamid Awet Muda, Macam Abang Dengan Adik Je

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Hisyam Hamid Awet Muda, Macam Abang Dengan Adik Je

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI