Misteri kehilangan bekas personaliti televisyen Zalina Azman kian menjadi tanda tanya dan turut menyebabkan orang ramai bimbang dengan keadaannya.

Berita yang mengejutkan ini turut terpanggil Datin Seri Normala Samsudin memohon doa dan pengharapan agar rakan sejawatnya itu berada di dalam keadaan yang selamat.

 

“Hope she is safe. May Allah protect you. Grant you strength and we do care and doa.  #tv3colleagues,” tulis Normala menerusi Insta Stories, hari ini.

“Hope She Is Safe. May Allah Protect You.”-Datin Seri Normala Titip Doa

Manakala meninjau di Instagram Datuk Aznil Nawawi turut berkongsi harapan yang sama agar Zalina segera ditemui. Bahkan meminta mana-mana individu yang mempunyai maklumat segera menghubungi pihak berkuasa.

 Terdahulu Ketua Polis Daerah Shah Alam, ACP Mohd Iqbal Ibrahim dalam satu kenyataan hari ini berkata pihaknya menerima laporan daripada anak lelakinya, Mikhael Norman, 33 berkenaan kehilangan ibunya pada 29 Nov tahun lepas.

IKLAN

Katanya polis membuat hebahan kepada orang awam untuk membantu siasatan dengan ciri-ciri mangsa adalah berketinggian 158 sm, berat 60kg, berkulit hitam manis dan berbadan kurus.

Orang ramai boleh menghubungi Pegawai Penyiasat Kes Sarjan Sabturia Lorong atau Balai Polis Seksyen 6 Shah Alam di talian 03-55194622 jika mempunyai maklumat.

Sumber : Ig Normalasamsudinofficial , Ig Aznilnawawi & Bernama

IKLAN

ARTIKEL MENARIK :Ditipu Agensi. Berhabis RM76K Nak Pergi Haji, Namun Suami Isteri Ni Terkandas Di KLIA!

LAGI ARTIKEL MENARIK :Ibu Ni Kongsi Pengalaman Jelajah Turki 30 Hari Guna Kereta Bersama Anak Beranak!

Baca Ini Juga :“Mahu Lihat Anak Jadi Doktor…” Lisa Selesa Tak Libatkan Anak Dalam Dunia Seni!

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

IKLAN

“Hope She Is Safe. May Allah Protect You.”-Datin Seri Normala Titip Doa

Jika berminat boleh juga sertai event lawatan ke Escape secara virtual pada 6 Ogos ini. Bukan itu sahaja, malah lagi aktiviti menatik menanti anda. Jadi jangan lepaslan peluang segera hubungi nombor yang terdapat di dalam poster di bawah.

“Hope She Is Safe. May Allah Protect You.”-Datin Seri Normala Titip Doa

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI