Pertama Elly Mazlein menyambut lebaran di kampung halaman suaminya Cikgu Azlan di Kelantan sejak mereka bernikah pada Januari 2020.

“Humble Makan Dengan Anak Sambil Duduk Atas Lantai Je.” Elly Mazlein Dipuji Pandai Bawa Diri Ketika Beraya Kampung SuamiMeskipun berstatus selebriti, namun hos Muzikal Lawak Superstar ini tetap tidak kekok berinteraksi dan melayan sanak-saudara sebelah suaminya.

Malah menerusi hantaran di TikTok, wanita bernama Maisurah berkongsi rakaman semasa Elly atau mesra disapa Kak Lina Pom Pom bertandang ke rumah keluarga suaminya yang juga merupakan sepupu Cikgu Azlan.

“Humble Makan Dengan Anak Sambil Duduk Atas Lantai Je.” Elly Mazlein Dipuji Pandai Bawa Diri Ketika Beraya Kampung SuamiDia dilihat sangat manis dan sopan meskipun cuma bersimpuh di atas lantai sambil makan bersama anak perempuannya, iaitu Putri Sara Sefhia yang kini dah masuk 6 tahun.

IKLAN

Cantik & sopan, jauh beza masa beraksi atas pentas…suka Kak Lina friendly dengan semua orang, takda nak jaga standard.

Itu antara pujian yang diberikan warganet kepada Elly. Cara pembawaan diri ibu kepada dua cahaya mata jauh berbeza memandangkan dirinya sering tampak meriah dan ‘gila-gila’ apabila muncul di kaca TV.

IKLAN

“Humble Makan Dengan Anak Sambil Duduk Atas Lantai Je.” Elly Mazlein Dipuji Pandai Bawa Diri Ketika Beraya Kampung SuamiDalam pada itu, mereka turut berterima kasih kepada ahli keluarga lain yang sudi menjaga privasi anak sulung selebriti berkenaan.

IKLAN
@meqdiksurah kak elly mazlein comell 😭 #foryoupage #fyp ♬ original sound – 𝓶𝓮𝓺 𝓼𝓾𝓻𝓪𝓱🧕🏻

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI