Ibu adalah insan istimewa yang sukar dicari ganti. Bekas Isteri kepada Ally Iskandar, Farah Lee telah melahirkan rasa kebimbangan setelah menerima perkhabaran sedih apabila ibunya dimasukkan ke hospital setelah mengalami keretakan tulang kaki akibat tersadung di pintu bilik.

Naluri sebagai anak pastinya risau mengenai kesihatan ibu tersayang. Luahan isi hatinya telah dinyatakan menerusi laman media sosial miliknya.

Get well soon Mama. Anak 5 orang, 3 orang takde kat Malaysia, time ni pulak nak jatuh retak tulang kaki. Takpe inshaAllah banyak hikmah tu.
.
Mama balik Terengganu, tersadung depan pintu bilik. Now warded kat KTS. Siapa free jemput melawat Mama ya, bagi dia happy sikit. Confirm sedih tu rindu anak dia jauh-jauh belaka. Yang tak dapat visit mohon doakan Mama ya, biar Mama cepat sihat. Mak saya ni hati tisu sikit.

Nanti dah tak sejuk sangat Mama datang UK.

Farah Lee telah menulis catatan berkenaan lantaran tidak dapat berada disisi ibu tercinta ekoran kini berada di United Kingdom. Beliau berhijrah ke negara berkenaan bersama anak tunggalnya, Maream Esabel bagi menyambung pengajian dalam bidang Sarjana Pendidikan Awal Kanak-Kanak di University of Leeds, England awal September lalu.

IKLAN

Selain itu, beliau berharap pengikutnya untuk mendoakan ibunya supaya kembali sihat.

IKLAN

Sumber:Instagram farahlee_