Setelah lama bersendirian, keputusan penyanyi popular Indonesia untuk melangsungkan pernikahan pada awal Disember ini mendapat restu keluarga allahyarham suaminya, Ashraf Sinclair.

Menurut petikan Hops. Id, ibu kepada Ashraf iaitu Dida Sinclair serta keluarga dikatakan sudah pun memberi keizinan buat Bunga malah menyokong hasrat baik ibu cantik manis itu untuk berumahtangga.

Malah ibu mentua yang cukup disayangi itu turut menitipkan pesanan buat Bunga agar segalanya berjalan lancar malah lebih baik buat dirinya.

Ibu Mentua Titip Doa Buat Bunga Cinta Lestari, Beri Restu!

IKLAN

“Doa saya untuk Bunga agar dibimbing oleh Alah, agar tetap kuat, sihat, bahagia dan bersyukur,” tulisnya.

Ada juga khabar angin yang menyatakan Bunga telah pun membawa bakal suaminya, Tiko Wardhana untuk berkenalan bersama keluarga Ashraf pada hari Raya Aidilfitri yang lalu.

Ibu Mentua Titip Doa Buat Bunga Cinta Lestari, Beri Restu!

IKLAN

Sebelum ini kecoh mengatakan Bunga bakal bernikah dengan pilihan hatinya, Tiko Wardhana yang merupakan seorang duda anak tiga pada Disember ini di Bali.

Ibu Mentua Titip Doa Buat Bunga Cinta Lestari, Beri Restu!

Terdahulu, Bunga dan arwah suaminya, Ashraf Sinclar mendirikan rumah tangga pada 2008. Pasangan ini dikurniakan dengan cahaya mata lelaki, Noah Aidan.

IKLAN

Menarik: Tahniah Azmi Saat Timang Bayi Perempuan, Luah Rasa Syukur Anak Isteri Sihat!

Untuk pasangan yang sedang ikhtiar hamil, jom sertai grup komuniti ‘Pejuang Garis 2 Pa&Ma’ untuk mengikuti pelbagai aktiviti yang dianjurkan serta peluang untuk memenangi pelbagai hadiah best.

Hanya perlu join group Whatsapp ini: https://chat.whatsapp.com/JcDPcXwwhrh4v052XOEmAG

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI