Menarik sungguh perkongsian pelakon Nad Zainal mengenai wanita selepas bergelar isteri dan ibu.

Katanya, apabila sudah berkahwin kehidupan menjadi berubah. Baginya masa banyak untuk keluarga hingga masa untuk me time kurang malah lebih berminat untuk tidur dan berehat berbading keluar ke spa atau salun. Malah jika dirumah pakaian simple jadi pilihan.

Katanya lagi, dirinya juga seperti ibu lain akan mencari resepi menarik untuk bulan puasa ni.

Begitulah sebahagian rutin mak-mak kan.

View this post on Instagram

No filter needed Muka berminyak Sarung shirt besar Rambut toncet malas Buat apa nak malu Ini adalah rupa seorang isteri, Are you ready Yang single-single tu? Berkahwin dan ber anak Kita akan banyak tanggungjawab… Tidak seindah drama petang, Mana yang tak ada maid tu.. Lagilah… Now i know.. kenapa mak mak kadang-kadang macam singa… Nak bercantik-cantik, pergi manicure pedicure pun jarang dah.. sebab bila ada masa terluang, Baring dan nap sekejap itu lagi bermakna daripada ke spa dan salun… Nak masuk puasa ni Mula google lauk nak masak sahur pulak… Itulah MAK Are you ready girls?? Sebelum tu mari bersedia ucapkan Selamat Hari Ibu buat mak-mak kita.. dan jangan lupa tonton Geng Mak Mak di @astrogempak

A post shared by NZ (@nad.zainal) on

No filter needed
Muka berminyak
Sarung shirt besar
Rambut toncet malas
Buat apa nak malu

Ini adalah rupa seorang isteri, Are you ready 

Yang single-single tu? 
Berkahwin dan ber anak 
Kita akan banyak tanggungjawab…
Tidak seindah drama petang, 
Mana yang tak ada maid tu..
Lagilah…

IKLAN

Now i know.. kenapa mak mak kadang-kadang macam singa…
Nak bercantik-cantik, pergi manicure pedicure pun jarang dah.. sebab bila ada masa terluang, 
Baring dan nap sekejap itu lagi bermakna daripada ke spa dan salun…
Nak masuk puasa ni 
Mula google lauk nak masak sahur pulak…
Itulah MAK
Are you ready girls?? Sebelum tu mari bersedia ucapkan Selamat Hari Ibu buat mak-mak kita.. dan jangan lupa tonton Geng Mak Mak di @astrogempak

IKLAN

Lebih menarik perkongsian Nad mendapat perhatian daripada rakan-rakan artis.

Keep it real Mak!

Sumber: Instagram nad.zaina