Tak lama lagi akan bermula sesi persekolahan. Bagi yang sudah mendaftar anak secara online jangan lupa pula bawa dokumen penting ini ke sekolah.

Bagi yang pertama kali mendaftar anak darjah satu tentu tidak mempunyai pengalaman.

Jadi ikuti perkongsian pengguna facebook, Kechik Zaki tentang panduan dokumen yang perlu disediakan apabila ke sekolah nanti.

Dokumen Panduan daftar anak darjah 1

Untuk pendaftaran darjah 1 untuk taun depan
Antara yg korang kene bawak nnti xde la 2@3 kali ke sekolah

1.Borang yg korang dah isi online tu print out ok
2 pic dokumen yg aku share ni smua kene bwk k..
Yg ori dan copy

Sampul 4×9 2 keping, Setem rm1.50 bwk 2keping. Payslip jgn lupe..kalau xde mcm aku laki bini xyah bawak la..
(Yg ni ade sekolah yg nak ade yg x payah.. nk lg mudah call sekolah terus pun ok)

Sy da settle dah..
Bwk dokumen terus ke sekolah yg dipinta
( aku siap2 masuk envelop besor juga size A4 tp pihak sekolah amik dokumen aje ..envelop pulang semula😅)

Rujuk gambar.

IKLAN

IKLAN

Semoga dipermudahkan urusan semua ibu& bapa diluar sana.

Untuk PRA SEKOLAH pulak..smua dokumen masuk envelop size A4

Hantar dkt kelas PRA yg kat sekolah tu..kat kelas tu ade cikgu yg tunggu ..

Sumber: Kechik Zaki