Menerusi satu perkongsian di laman Tiktok, tular klip dimana Fazura menaiki sebuah kereta baru milik pekerja beliau. Klip tersebut menjadi perhatian netizen apabila sikap lemah lembut dan pandai mengambil hati pekerja beliau membuatkan ramai yang ingin bekerja bersama beliau.

Fazura yang kini bergelar isteri dan ibu kepada seorang anak perempuan itu sememangnya datang dari keluarga yang berada namun sikap rendah diri beliau itu membuatkan beliau dipuji.

Mengikut sumber yang diperoleh netizen, baru baru ini salah seorang pekerja beliau baru membeli sebuah kereta baru dan hal ini menjadi kecoh apabila Fazura menaiki kereta tersebut dan memuji ketekunan para pekerja beliau sehingga dapat membeli sebuah kereta.

IKLAN

“Kan Best Kalau Dapat Boss Macam Ni”- Pandai Jaga Hati Pekerja, Fazura Dipuji Netizen Menyantuni PekerjaBeliau yang merakam klip tersebut menyatakan ingin mengambil berkat dengan usaha para pekerja beliau dan hal ini membuatkan ramai terhibur dengan kecomelan dan sikap sporting yang dimiliki oleh Fazura.

video

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

Sifat tanggungjawab seorang founder jelas terpampang dalam diri Fazura dan membuatkan ramai yang ingin menjadikan beliau satu ikon hijabista yang berjaya.

Apa apa pun para peminat mendokan yang terbaik buat Fazura agar dapat meneruskan perjalanan dalam bidang perniagaan dengan begitu baik serta dapat menjadi seorang isteri dan ibu yang terbaik buat keluarga tercinta.

IKLAN

sumber : sinarViral

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI