Siapa yang tidak sebak dan terharu apabila berpeluang bertemu kembali dengan abang kandung selepas 20 tahun tidak bersua, demikianlah dengan Azah Aziz.

Pemilik nama sebenar, Norazah Aziz, 46 yang juga pelakon terkenal pada zaman 1990- an ini bertemu dengan abangnya apabila pulang ke Malaysia baru-baru ini.

“Macam Jejak Kasih Dah…” Azah Aziz Menangis Jumpa Abang Selepas 20 Tahun, Bikin Ramai Sebak & Terharu!Selain abangnya, Azah turut bertemu dengan kakak kandungnya yang juga sudah empat tahun terpisah.

“Best reunion ever, macam jejak kasih dah ni.

“Macam Jejak Kasih Dah…” Azah Aziz Menangis Jumpa Abang Selepas 20 Tahun, Bikin Ramai Sebak & Terharu!“Macam Jejak Kasih Dah…” Azah Aziz Menangis Jumpa Abang Selepas 20 Tahun, Bikin Ramai Sebak & Terharu!“Reunion with my sister n my brother, it’s so emotional cause I didn’t see my brother at least 20 years and my sister like 4 years and she look more and more like my late mum…and yes off course I cry,” luah Azah menerusi kapsyennya.

Dalam perkongsian tersebut, ibu kepada tiga cahaya mata ini memuatnaik video saat berjumpa dengan abangnya pertama kali selepas dua abad.

Kelihatan mereka berdua saling berpelukan dan menangis kerana sebak melepaskan rindu antara satu sama lain selepas sekian lama tidak bersua.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Norazah Aziz (@azahmontreal)

Azah yang pulang ke Malaysia beberapa hari lalu itu turut berjumpa dengan rakan artis yang cukup rapat iaitu Sharifah Shahira.

“Macam Jejak Kasih Dah…” Azah Aziz Menangis Jumpa Abang Selepas 20 Tahun, Bikin Ramai Sebak & Terharu!

Pelakon berkulit hitam manis ini mendirikan rumahtangga bersama Daud Leroy Abdullah. Pasangan ini kemudiannya mengambil keputusan untuk menetap di Montreal, Kanada.

“Macam Jejak Kasih Dah…” Azah Aziz Menangis Jumpa Abang Selepas 20 Tahun, Bikin Ramai Sebak & Terharu!

IKLAN

Sumber:azahmontreal


ARTIKEL MENARIK: “Like Father Like Daughter. Mata & Senyum Tu Seiras Betul.” Wajah Anak Perempuan Copy Paste Arwah Hani Mohsin Raih Perhatian!

ARTIKEL POPULAR: “Dia Takkan Ganggu Anda Lagi.” Jiran Kurang Senang Anak Autisme Bising, Keluarga Adam Akur Kontrak Rumah Sewa Tak Diperbaharui!

“Percutian Singkat Tapi Bermakna, Peluk Cium Anak Sendiri.” 2 Biji Kek Jadi Perhatian, Ibu Dr Amalina Syukur Kejutan Menjadi!

IKLAN

BACA INI JUGA : “Patut Berseri Lain Macam, Tahniah Bonda. Allah Atur Elok.” Nampak Pregnancy Test, Warganet Teka Intan Saleh Hamil!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara

Sertai Webinar Keibubapaan PERCUMA anjuran Pa&Ma secara virtual yang menjemput speaker- speaker hebat dalam bidang keibubapaan termasuk Prof Madya Dr Nik Salida, Ibu Rose, Dr Ahmad Rostam, Puan Maryam Jamadi, Puan Azlina Roszly dan Irma Hasmie. Daftar nama di https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-sayang-anak-ketat-ketat/

“Macam Jejak Kasih Dah…” Azah Aziz Menangis Jumpa Abang Selepas 20 Tahun, Bikin Ramai Sebak & Terharu!