Ibu dan anak ini sememangnya cukup rapat. Bakal mengakhiri zaman daranya, si anak baru-baru ini ada membuat luahan  perasaan mengenai ibunya di dalam laman instagram.

Luahan sempena hari jadi ibunya, ternyata setiap kata-kata Elfira Loy cukup menyentuh hati.

“Mama Kuat, Berani & Sanggup Tak Ada Apa-Apa Janji Anak-Anak Ada Semuanya.”  Luahan Hati Elfira Loy Buat Ibunya Cukup Menyentuh Hati.

Dalam perkongsian tersebut, Elfira mengakui ibunya seorang yang sangat kuat, berani dan sangat caring kepada anak-anaknya.

IKLAN

“Dear Mama , i just want you to know that kakak paling bersyukur kerana Allah menganugerahkan ibu yang sangat kuat , brave & caring pada anak-anaknya . Mama sanggup takde apa-apa janji anak-anak mama ada semuanya. People might not know what you’ve gone through but Allah knows.

“I can already see your place in Jannah mama , Amin. Kakak akan selalu doakan Allah panjangkan umur mama supaya mama sentiasa ada disisi kakak untuk mendoakan kebahagian & kejayaan kakak. Because i know , all of the rezeki that i got is because of you. 

“Mama Kuat, Berani & Sanggup Tak Ada Apa-Apa Janji Anak-Anak Ada Semuanya.”  Luahan Hati Elfira Loy Buat Ibunya Cukup Menyentuh Hati.

IKLAN

“Thank you for always praying for us eventhough we are all very naughty. We will try to be better & better . Muah ? 

“Kita semua ada ibu dan kita semua harus menghormati kaum ibu . How you treat other mothers reflects on how you treat your own mothers. So , be nice . 
HAPPY BIRTHDAY MAMACAT.

IKLAN
View this post on Instagram

Dear Mama , i just want you to know that kakak paling bersyukur kerana Allah menganugerahkan ibu yang sangat kuat , brave & caring pada anak-anaknya . Mama sanggup takde apa-apa janji anak-anak mama ada semuanya. People might not know what you’ve gone through but Allah knows. I can already see your place in Jannah mama , Amin. Kakak akan selalu doakan Allah panjangkan umur mama supaya mama sentiasa ada disisi kakak untuk mendoakan kebahagian & kejayaan kakak. Because i know , all of the rezeki that i got is because of you. Thank you for always praying for us eventhough we are all very naughty. We will try to be better & better . Muah ? Kita semua ada ibu dan kita semua harus menghormati kaum ibu . How you treat other mothers reflects on how you treat your own mothers. So , be nice . HAPPY BIRTHDAY MAMACAT.

A post shared by ٢٤ | ?? | Selfie is ma thangg (@elfiraloy) on

Perkongsian gambar Elfira dan ibunya itu turut mendapat respond dari pengikutnya. Ada yang memuji akan wajah ibunya yang nampak muda sehinggakan mereka berdua seolah-olah kakak dan adik.

anysizzaty Macam kakak and adik. Hiks btw happy birthday to mama elfira. Moga bahagia selalu dan dilimpahi rahmat Allah.

diyaaa2.co Bahagiaaanyaa

santhawan Happy Birthday Aunty Mamaaaaaaaa, have a lovely one and stay beautiful aunty ❤️❤️❤️

Sumber: IG elfiraloy

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI