Cahaya mata Nur Fazura dan Fattah Amin iaitu Nur Fatima Aisya sering dikatakan wajahnya seiras ayahnya. Malah Fatima juga sangat rapat dengan ayahnya sehingga mereka menggelarkan Fatima merupakan daddy’s girl. Perkongsian terbaru di Instagram ini sememangnya tidak boleh disangkalkan lagi.

Video filter Fatima dalam versi lelaki membuatkan ramai terkeliru. Wajah Fatima terus bertukar seperti ayahnya. Fatima juga dilihat agak malu-malu dan tergelak sendiri melihat wajahnya. Memang copy paste ayahnya Fatima ni.

“Memang Anak Daddy Pon Fatima Ni” – Netizen

Di ruangan kapsyen pula ditulis, ‘siapa yang kata anak daddy sangat tu?’ merujuk kepada netizen yang menggelarkan Fatima. Tetapi perkongsian ini nampaknya membuatkan makin ramai menyatakan Fatima sememangnya anak ayah.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 2 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Bak kata orang, sejuk dan bahagia rumahtangga apabila anak perempuan mewarisi wajah ayahnya. Fatima ni versi perempuan Fattah.

IKLAN

“Memang Anak Daddy Pon Fatima Ni” – Netizen

Di ruangan komen, ramai yang bersetuju yang wajah Fatima sememangnya seiras dengan wajah ayahnya. Comel jer Fatima apabila melihat wajahnya bertukar. Nampaknya Fazura kena bagi adik lelaki pada Fatima. Selalunya anak lelaki ikut muka ibu pula.

Untuk rekod, Fazura telah mendirikan rumah tangga dengan Fattah Amin pada November 2017. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak perempuan bernama Nur Fatima Aisya.

IKLAN

Sumber: Instagram Fattzuralovelife

Baca artikel menarik lain di sini:

IKLAN

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

“Memang Anak Daddy Pon Fatima Ni” – Netizen