Sudah tentu ramai daripada kita yang membela kucing sebagai haiwan peliharaan kerana sifatnya yang manja dan comel. Malah membela kucing juga sebagai lubuk pahala kita.

Begitu juga dengan perkongsian dari pemilik facebook Saya Pipi menerusi group Kucing Sepahkan Apa Hari Ini?

Perkongsian yang mendapat perhatian ramai apabila gelagat anak perempuan dan kucing peliharaan yang manja siap lengkap berpakaian.

Aksi si bulus yang manja, siap tidur kelihatan begitu manja. Siapa yang tak geram memiliki kucing sebegini. Melihat gambar, si bulus bagaikan seperti ahli keluarga

Ikuti gelagat ‘adik beradik’ ni. Comel sangat!

______________________________

Mengadu kat kakak la tu bgtau tpone dia dah rosak…..terpaksala kakak share juga dengan dia…mana x rosak tpone dia tu acik, kalau pagi petang siang malam asik dok main game PUBG je.

 

IKLAN

HUBUNGAN YANG RAPAT.

Rata-rata warganet suka melihat hubungan mesra begini. Jelas membayangkan hubungan mereka rapat.  Antaranya.

“Comel nya kakak dan adek.

IKLAN

“Pandai mengadu yer, pandai Kakak pujuk esok mama dpt gaji mama beli lain OK.

“Kakak tu perangai mak2 sangat dh tu.. hehehe.

“Sukaaa sgt tgk bff ni… Sweetttt sgt.

“Kucing pesyen kaler mcm ni mmg setia gila2. Ikut perintah… . Manja tu xtahan tuu… Hahahhaa…

Sumber: Saya Pipi menerusi group Kucing Sepahkan Apa Hari Ini?