Rumah sudah pastinya menjadi tempat yang selesa untuk tinggal bersama keluarga.

Malah ia menjadi tempat mengumpulkan energi untuk menghadapi hari esok.

Namun, apa jadinya jika di rumah kita sendiri berasa gelisah, tidak selesa. Ia umpama rumah itu terdapat energi negatif dan gangguan jin. Apabila kamu merasa demikian itu tandanya kediaman sedang didatangi jin.

Adalah menjadi tanggungjawab kita berusaha dan berikhtiar melindungi diri, ahli keluarga dari gangguan makhluk halus.

Tidak sukar untuk Ruqyah rumah sendiri. Nak tahu carany, ikuti perkongsian ini.

Hari tu ada terbaca share pasai buang energi negatif & gangguan jin dalam kediaman/ pejabat/kedai. Dah tu try la buat. Letak garam kasar + cuka dalam gelas jernih then baca surah yang di share. Letak dibiar terdedah.

Letak dekat bahagian yang selalu guna. So cheq letak dekat 3 ruang. Bilik tidoq utama, ruang menonton & dapoq. Biaq selama 24jam.

IKLAN

Lepas tu kena basuh & salin baru. Dalam bilik utama, letak ataih almari. Malam yang buat tu, dengaq bunyi punya kuat. Nasib tok laki ada. Tidak, mau lari tidoq luaq 

Bunyi macam batu dibaling dalam ayaq. Berkocak ayaq. Lama jugak la dengaq. Pahtu terlena gutu jaa dalam ketakutan. Haha
Garam, Cuka & Gelas putih.

IKLAN

Baca :
-Al Fatihah 7x
-Al Ikhlas 1x
-Al Falaq 1x
-Al Kafirun 1x
-An nas 1x
-Ayatul Kursi 3x
-Surah Yassin Ayat 9 6x
Kemudian hembus kat bahan tadi. Niat niat untuk usir benda negatif. Biar 24jam

Kalau garam tu paling banyak lekat kat cawan tu. Banyak benda negatif.

Sumber: Ummy Ain via Rumahku SyurgakuDOA,PETUA DAN AMALAN HARIAN