Seorang isteri begitu berperanan dalam mengurus hal-hal keluarganya. Apa yang pasti, tugasnya pelbagai. Dialah seorang chef bagi menyediakan hidangan yang enak, dia jugalah bertindak sebagai seorang doktor jika ahli keluarga kurang sihat, dialah juga pembantu rumah yang akan memastikan semuanya bersih, kemas dan tersusun rapi dan pelbagai lagi tugas yang dilakukan oleh seorang ibu atau isteri demi memastikan keluarga tercinta berada di dalam keadaan yang terbaik.

Hal ini, pastinya bukan mudah untuk dilaksanakan. Bermula dari mata di buka di awal pagi hinggalah masa untuk melelapkan mata. Tugas-tugas itu tidak pernah selesai. Jadi alangkah berbahagianya, jika si suami menghadiahkan 4 benda ini untuk isteri bagi meringankan dan melancarkan kerja-kerjanya itu.

Nak tahu apakah benda yang sewajarnya dimiliki oleh anda sebagai isteri dan ibu, jom semak!

  1. Penapis air (sejuk/panas)

Nak Senang Buat Kerja Rumah, Adakan 4 Benda Ni. Encik Suami Sila Hadiahkan!

Boleh dikatakan setiap rumah masa kini mesti ada sekurang-kurangnya satu sistem penapis air di rumah. Ini untuk pastikan air yang diminum bersih dan berkualiti. Pun begitu, bagi tujuan untuk memudahkan kerja-kerja ibu di rumah. Pastikan membeli sistem penapis air yang tersedia pilihan air panas dan sejuk. Jadi tidak perlulah setiap kali ingin menyediakan minuman panas terpaksa menunggu air dimasak pula. Begitu juga sebaliknya tidak perlu lagi mengisi air di dalam botol dan dimasukkan ke dalam peti sejuk untuk menikmati air sejuk. Memang cukup memudahkan!

IKLAN

 

  1. Steam iron

Nak Senang Buat Kerja Rumah, Adakan 4 Benda Ni. Encik Suami Sila Hadiahkan!

Perasan atau tidak, kalau bab menggosok baju memang suatu perkara yang kita akan lakukan dalam tempoh masa yang agak lama.. Lebih-lebih lagi kalau bertimbun baju hendak digosok; kemeja suami, uniform sekolah anak-anak, shawl  dan sebagainya. Jadi jika ingin memudahkan kerja dan jimat masa, baik guna steam iron. Lebih ringan, lebih mudah dan paling penting 2X lebih pantas untuk anda siapkan tugasan menggosok pakaian berbanding seterika biasa.

IKLAN

 

  1. Periuk serbaguna

Nak Senang Buat Kerja Rumah, Adakan 4 Benda Ni. Encik Suami Sila Hadiahkan!

Adanya alatan ini, ibu-ibu yang bekerja dapat menyediakan makanan dengan lebih tenang. Maklum sahajalah menggunakan peralatan periuk serbaguna ini memasak menjadi lebih cepat dan pantas.  Hanya masukkan semua bahan-bahan ke dalam periuk dan ia akan masak dengan sendirinya. Jadi adalah masa untuk anda berehat seketika sementara menanti hidangan siap dimasak.

IKLAN

 

  1. Vakum robot

Nak Senang Buat Kerja Rumah, Adakan 4 Benda Ni. Encik Suami Sila Hadiahkan!

Antara ciptaan terkini peralatan vakum robot bagi memudahkan kerja-kerja membersihkan lantai. Mesin ini mampu bertindak dan bergerak sendiri sebaik sahaja mengesan habuk atau kotoran di lantai. Jadi cuba bayangkan, sebelum kita pergi kerja kita tekan switch on pada vakum robot tersebut dan bila kita pulang, lantai bersih tanpa habuk. Memang awesome kalau ada satu unit!

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI