Siapa sahaja yang tidak berbelanja di pasaraya untuk membeli barang-barang keperluan harian. Lagi-lagi bila di akhir bulan, hari gaji.

Perkara pertama mesti kita akan membeli barang keperluan untuk keluarga. Apatah lagi jika ada sale, pasti tidak akan dilepaskan begitu sahaja. Sekurang-kurangnya dapatlah berjimat.

Lotus’s tidak dinafikan menjadi pasaraya pilihan pelbagai peringkat umur, boleh dikatakan semua keperluan dan barangan ada dijual di sini. Oleh itu pelanggan akan rasa senang hati untuk membeli belah sama ada di bahagian produk makanan kering dan basah, produk penjagaan bayi, barangan kesihatan, pakaian, kecantikan dan sebagainya. Semua tersedia untuk pelanggan.

Tapi bila kita sering membeli barangan di Lotus’s, rugi sekiranya andai anda tidak menjadi ahli My Lotus’s. Nak-nak lagi pada waktu sekarang ini Lotus’s ada sediakan lebih banyak kelebihan dengan aplikasi baru Lotus’s.

Jadi Ahli My Lotus’s,  Lebih Banyak ManfaatNi Caranya Nak Berbelanja Paling Menguntungkan & Paling Mudah. Rugi Kalau Dilepaskan! 

Sebagaimana umum mengetahui sebelum ini penggunaan Clubcard membolehkan pengguna mengumpul dan menebus mata yang terkumpul kepada baucer tunai untuk perbelanjaan seterusnya.

Kini ianya lebih menarik ditawarkan melalui aplikasi baru yang diperkenalkan oleh Lotus’s. Di mana terdapat fungsi baharu yang bermanfaat untuk pelanggan mendapatkan diskaun segera semasa pembayaran dengan menebus mata ganjaran di kaunter pembayaran atau pembelian dalam talian.

Kelebihan ini pastinya membuatkan pelanggan berasa cukup beruntung dan berpuas hati setiap kali membeli belah.

 Dikemaskini Secara Automatik

Beralih daripada Clubcard kepada penggunaan aplikasi Lotus’s, semuanya boleh dilakukan dengan sekelip mata. Cukup mudah!

Clubcard kini telah digantikan dengan program kesetiaan My Lotus’s, dan secara automatiknya profail akaun anda telah dipindahkan kepada My Lotus’s. Anda boleh log masuk ke aplikasi Lotus’s dengan mudah hanya dengan nombor telefon mudah alih anda.

IKLAN

Jadi usah tunggu lagi, segera muat turun aplikasi Lotus’s sekarang di http://onelink.to/pzrnt5, sama ada anda adalah ahli clubcard terdahulu atau mendaftar baharu. Jangan lepaskannya untuk menikmati faedah yang ditawarkan.

5 Kelebihan Dan Keistimewaan Menggunakan Aplikasi Lotus’s

Ni Caranya Nak Berbelanja Paling Menguntungkan & Paling Mudah. Rugi Kalau Dilepaskan! 

  1. Semua dalam satu aplikasi

Aplikasi Lotus’s yang diperkenalkan tampil dengan wajah baharu yang cukup mesra pengguna. Ia dilengkapi dengan pelbagai keistimewaan seperti pelanggan boleh tebus kupon dan mata ganjaran pada bila-bila masa sama ada di kaunter bayaran atau pun semasa pembelian atas talian.

Selain itu ahli My Lotus’s juga akan menikmati lebih banyak ganjaran, dapat menyemak transaksi dan banyak lagi kelebihan lain, semuanya tersedia di dalam aplikasi Lotus’s untuk manfaat pelanggan.

  1. Akses mudah

Jika anda sebelum ini adalah ahli Clubcard, apa yang anda perlu lakukan cukup mudah. Tiada pendaftaran baru diperlukan. Anda hanya perlu menggunakan nombor mudah alih untuk log masuk ke aplikasi Lotus’s dan sekali gus profail anda boleh dikemaskini.

Manakala untuk pendaftaran baharu, ada langkah-langkah yang perlu dilakukan. Untuk lebih jelas, begini caranya.

IKLAN

Ni Caranya Nak Berbelanja Paling Menguntungkan & Paling Mudah. Rugi Kalau Dilepaskan! 

Langkah 1 : Muat turun aplikasi

Langkah 2 : Ahli baru, sila tekan ‘daftar sekarang’

Langkah 3 : Masukkan nombor telefon & dapatkan OTP

Langkah 4 : Lengkapkan butiran

Langkah 5 : Tetapkan kata kunci & simpan

Langkah 6 : Log masuk dengan nombor telefon & kata kunci yang telah ditetapkan

IKLAN
  1. Mudah untuk kumpul & tebus mata ganjaran pada bila-bila masa

Ini antara ganjaran yang anda akan nikmati bagi setiap pelanggan yang menggunakan aplikasi  Lotus’s setiap kali membuat pembelian barangan. Semuanya secara automatik dan pengguna boleh membuat semakan di dalam aplikasi berkenaan jumlah mata terkumpul dan menebus mata ganjaran. Cukup mudah!

  1. Nikmati diskaun segera

Pelanggan Lotus’s juga boleh mendapatkan diskaun segera di kaunter pembayaran atau melakukan pembelian dalam talian. Ini bermakna pelanggan dapat berjimat dalam setiap pembelian memandangkan mata terkumpul boleh ditebus serta merta.

  1. Tawaran harga & promosi eksklusif hanya untuk ahli

Tawaran harga dan promosi istimewa turut diberikan khusus untuk ahli  My Lotus’s. Pastinya ini memberikan lebih nilai penjimatan wang pada setiap pembelian barangan.