Kehidupan sebagai anak seni ada kalanya memerlukan seseorang pelakon berada lama di set penggambaran.

Kerana itu, ada antara pelakon yang membawa bersama keluarga terutama anak-anak jika terpaksa. Walaupun ada anak bersama, namun ia tidak mengganggu urusan shooting. Tidak hairanlah ada antara mereka yang menjadi rapat dengan krew yang bertugas.

“Pandai Sesuaikan Diri Dengan Keadaan & Situasi.” Bawa Anak Ke Lokasi,  Netizen Puji Fasha Ibu Yang Baik, Ajar Anak Rendah Diri.

Fasha Sandha antara pelakon yang cukup terkenal dengan disiplin dan antara yang sering menjadi pujian pengarah dan penerbit dek kerjasama yang baik sepanjang penggambaran.

Walaupun jarang membawa anaknya ke lokasi penggambaran, namun baru-baru ini dia berkongsi cerita mengenai  anak perempuanya.

IKLAN

Di dalam video tersebut menunjukkan Jemyma dikelililngi kanak-kanak yang tinggal di sekitar kawasan tersebut.

Walaupun nampak agak pemalu, namun Jemyma nampak mudah menyesuaikan diri.

IKLAN

” Anak ibu dah ramai kawan2 kat set penggambaran ibu. Jarang bawak dia ke lokasi penggambaran, bila dia sakit dan memerlukan ibu, ibu terpaksa bawak.

“Alhamdulillah, dia pandai menyesuaikan diri dengan macam2 keadaan dan situasi.

“My Supergirl Jemyma. Hari ni ibu pergi kerja tak dapat bawak sayang ibu. Get Well Soon Princess,”tulis Fasha dikapsyennya.

IKLAN

Para pengikutnya yang menonton video tersebut memuji dan mengucapkan tahniah kepada pelakon tersebut kerana memberi didikan yang baik. Selain tidka sombong, Jemyma tidak sombong dan bergaul mesra dengan kanak-kanak lain.

Sumber: IG fashasandha