Cukup berbakat… Itu yang boleh diungkapkan dengan kemahiran yang ada pada adik ini apabila menghasilkan lukisan yang cukup cantik dan nampak kemas. Walaupun baru berumur 8 tahun, namun hasil seni anak ini cukup menkagumkan.

Itulah yang dikongsikan oleh puan June Khalish mengenai anak lelakinya yang melukis hanya dengan menggunakan blok lukisan dan pensel yang dibeli dari Eco.

Memang sangat cantik dan cukup berbakat untuk jadi arkitek, itu antara pujian yang diberikan oleh warganet kepada adik bernama Khalish ini.

Assalamualaikum semua..Thanks to Admin approved saya dalam group Ni.
Saya salah seorang peminat seni,tapi cabang kesenian saya lebih kepada bidang menggubah & membuat kuih muih traditional.

Alhamdulillah,minat tu turun pada satu-satunya anak lelaki yang berumur 8 tahun.
Inilah antara hasil-hasil contengan dia. Hanya berbekalkan drawing block & pensil kedai ECO.


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN

Sedar tak sedar, bulan depan dah masuk bulan Ogos tau, bulan Kemerdekaan Malaysia!

Sebagai rakyat yang cintakan tanah air, mesti anda ada cara tersendiri nak eskpresikan rasa cinta dan bangga menjadi Anak Malaysia kan? Betul tak?!

IKLAN

Ehhh jangan cakap kat sini, simpan idea anda tu dan hantarkan kepada kami dengan menyertai Virtual Himpunan Saya Anak Malaysia!

Nak tahu caranya? Senang je! Layari je laman web  https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya! Sebarang soalan boleh ajukan di nombor yang tertera di poster