Sebut sahaja namanya  pasti ramai orang sudah mengenali. Terutama sekali bagi mereka yang gemar mrmasak. Resipi yang dihasilkan Khairul Ming sentiasa mendapat perhatian ramai.

Bukan itu sahaja, apa yang dilakukan oleh beliau, pasti mendapat perhatian ramai. Terbaru, Khairul Aming  memuatnaik satu video di laman Twitter tentang barang yang dibelinya di Shopee. Dalam video tersebut, beliau membeli satu bekas simpan beras untuknya.

 

Apa yang mengejutkan orang ramai apabila dalam masa 24 jam jualan bekas beras tersebut laku keras dan ‘sold out’.

Dalam kiraannya Kharulaming, sebnyak 1,800 bekas sudah terjual. Kisah itu dimuatnaik beliau menerusi twitter nya.

IKLAN

Sumber: Khairulaming

Promosi menarik Zalora DI SINI

IKLAN
Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

Bila PKP ni, anak-anak kerjanya lapar je. Sekejap2 minta makan, mak pun letih nak melayan permintaan sorang-sorang! Tak payah risau, join je kelas buat roti bersama kami ni. Boleh buat stok untuk anak-anak makan! Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520