Bukan mudah untuk membahagiakan pasangan, tambahan pula kesibukkan dengan tanggungjawab sebagai  keluarga, kerjaya dan anak-anak. Namun, itulah rencah dunia rumahtangga. 

Nyata, bagi membentuk sebuah perkahwinan bahagia ini harus diketahui oleh setiap pasangan supaya perkahwinan sentiasa sakinah. Oleh itu, setiap pasangan harus tahu peranan masing-masing untuk membahagiakan pasangannya.

Begitulah pendekatan yang dilakukan oleh seorang suami ini Muhammad Hassan melalui perkongsiannya di fbnya mengenai salah satu cara dia menawan hati isterinya supaya kekal bahagia rumahtangga. Walaupun nampak biasa-biasa, tetapi begitu  luar biasa buat wanita bergelar isteri.

Perkongsian Suami ini Cukup Membahagiakan! Boleh Ikut Caranya Tawan Hati Isteri Supaya Rumahtangga Semanis Kurma

Seronok sebenarnya bagi masa untuk isteri  shopping pakaian dia. Itulah ‘me time’ seorang isteri apabila masuk pasar raya,itulah masa untuk mereka hilangkan stress dan itulah  salah satu cara suami gembirakan isteri yang sepanjang perkahwinan jiwanya untuk kita.

IKLAN

Perkongsian Suami ini Cukup Membahagiakan! Boleh Ikut Caranya Tawan Hati Isteri Supaya Rumahtangga Semanis Kurma

Saya cakap kat isteri; Pergilah pilih baju berapa lama masa yang awak  nak,takpa saya jaga anak. Memang lama betullah,sampai saya dan anak pun cari ruang untuk rehat ?.

Rupanya sekeliling saya ramai para suami yang baik layan isteri,bagi masa untuk shopping sambil jaga anak.

Sabar menunggu isteri memilih pakaian mereka. yelah, bagi isteri terutama suri rumah,masa mereka lebih banyak berada dalam rumah. Dapur,bilik,ruang tamu itulah pejabat mereka 24jam.

IKLAN

Saya terharu sangat tengok para suami layan sepenuhnya ‘me time’ seorang isteri. Ada tu dari jauh  lambai-lambai isteri sambil buat flying kiss. Saya apa lagi,lambai jugalah kat isteri, ingat nak buat flying kiss juga, rupanya isteri balas dengan isyarat nak duit ??.

Habis bayar isteri ucap terima kasih sebab belanja. Saya cakap itu hak awak terhadap suami.

IKLAN

Sahabat. Buatlah apa cara sekali pun,asalkan pasangan dan keluarga kita bahagia. Bahagia ini mahal,lebih mahal dari dunia isinya.

-EncikMatt-
#LelakiBurQa
#IsteriAnugerahTerhebat

Sumber:Muhammad Hassan

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI