Pasangan suami isteri ini memang cukup terkenal dengan sikap loving antara satu sama lain. Biarpun sudah lama berkahwin, namun cara mereka menzahirkan kasih sayang antara satu sama lain tetap sama. Bahkan semakin erat.

Terbaru, pelakon Fauzi Nawawi mendedahkan tip kebahagiaan rumah tangganya bersama Lisdawati.
“Perlu Ada Toleransi Dalam Membuat Keputusan.”  Fauzi Nawawi Kongsi Tip Kebahagiaan Rumah TanggaKami saling bergandingan.. seiring dan sejalan .. walaupun kadang kadang tak sama pandangan untuk membentuk kebahagiaan perlu ada tolenransi dalam membuat keputusan #luvmyfamily
#luvmilkbylisdawati
Seperti ini

“Perlu Ada Toleransi Dalam Membuat Keputusan.”  Fauzi Nawawi Kongsi Tip Kebahagiaan Rumah TanggaDemikian yang dikongsikan oleh Fauzi sambil memuatkan gambar berdua bersama isteri kesayangannya.

IKLAN

Sebelum ini, Fauzi pernah berkongsi tip keharmonian rumah tangga iaitu ‘dating’ atau keluar bersama isteri. Menurutnya, rasa cinta antara suami isteri perlu sentiasa dipupuk untuk kekal bahagia.
“Perlu Ada Toleransi Dalam Membuat Keputusan.”  Fauzi Nawawi Kongsi Tip Kebahagiaan Rumah Tangga“Sekali sekala dating rasa macam mula bercinta …lesen cinta perlu selalu perbaharuhi untuk kekal sweet ??? #luvmyfamily,” tulisnya dikapsyen.

IKLAN

IKLAN

Pasangan ini sudah mendirikan rumah tangga sejak 11 tahun lalu.

Fauzi dikurniakan lapan orang cahayamata, yang mana empat daripadanya adalah dari perkahwinannya yang terdahulu.
“Perlu Ada Toleransi Dalam Membuat Keputusan.”  Fauzi Nawawi Kongsi Tip Kebahagiaan Rumah TanggaSumber: IG fauzinawawi_new

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI