Ramai kagum dan teruja melihat sebuah rumah yang cantaik bagaikan berada di alam fantasi.

Melihat kepada rekaan kediamaan ini menggunakan konsep garden, english dan alam semulajadi.

Memilih latar bangunan warna tema hijau lembut sebagai tema menjadikan kediaman ini cantik di pandang mata. Kombinasi hijau dan putih sepadan dengan pilihan warna untuk kediamaan ini.

Dekorasi yang begitu inspirasi. Siapa sangka rekaan Eropah sebegini ada di Malaysia.

Rumah yang dimiliki oleh puan Farghaly Ezira ini dilihat bagaikan sungguh sempurna. Rekaan seakan rumah luar negara ini begitu unik.

IKLAN

Selanjutnya ikuti perkongsian ini.

Salam manis sahabat deco. Terima kasih yang teramat buat sahabat-sahabat yang banyak bertanya berkenaan rekabentuk rumah kami sekeluarga. Tapi designnya agak oldschool sikit ye. Maklumlah citarasa orang lama.

Jadi menyantuni pertanyaan sahabat yang bertanya dan sangat supportive, kak zira kongsikan bersama gambar-gambar dari beberapa bahagian luaran rumah.

IKLAN

Moga bermanfaat buat sahaba-sahabat.

Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia! Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia! Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia! Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia! Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia! Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia! Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia!

IKLAN

Ramai warganet teruja melihat konsep rumah istimewa ini. Nyata rumah ini telah menarik perhatian ramai lantaran rekaannya yang ‘rare’.

Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia! Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia! Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia! Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia! Rumah Cantik Bagaikan Di Dunia Fantasi Alice In Wonderland Ini, Tarik Perhatian Warganet Tak Sangka Ada Di Malaysia!

Sumber: Farghaly Ezira