Sebut saja keluarga bahagia, sudah jelas terbayang dalam kotak pemikiran kita bahawa kehidupan satu keluarga yang disulami dengan sifat kasih sayang yang amat tinggi.

Tambah manis pula, gurau senda  ada dalam hubungan suami isteri. Sudah tentu ia menjadi ikatan cinta yang terbina bertambah kukuh.

Setiap pasangan mempunyai cara tersendiri untuk membahagiakan pasangannya. Bagi pelakon terkenal, Datuk Fizz Fairuz sikapnya yang suka menyakat, isterinya Datin Almy Nadia sering mendapat perhatian warganet.

Muat naik terkini pelakon terkenal, Fizz Fairuz, telah meraih perhatian ramai peminat aktor ini di Instagram miliknya.

Fizz Fairuz memuatnaik foto lama isteri tercinta berserta kapsyen dengan nada gurauan.

Seakan Bagi ‘Hint’ Muat Naik Gambar Lama Almy Nadia , Kapsyen Fizz Fairuz  Raih Perhatian Warganet!

“Mohon sesiapa kenal atlet ni,mohon inform saya.. sebab ada kejohanan lumba lari dlm guni,utk sukan sea 2024 .. sebab dgr atlet ni,klu berlari mmg tak berhenti langsung hahahahahahahah @almynadiaofficial.” – fizzfairuzofficial

 

 

Peminat Terhibur Dengan Gurauan
Melihat foto lama Almy Nadia dengan susuk tubuh yang langsing, ramai peminatnya terhibur dengan gurauan kata-kata Fizz Fairus itu.

IKLAN

Seakan Bagi ‘Hint’ Muat Naik Gambar Lama Almy Nadia , Kapsyen Fizz Fairuz  Raih Perhatian Warganet! Seakan Bagi ‘Hint’ Muat Naik Gambar Lama Almy Nadia , Kapsyen Fizz Fairuz  Raih Perhatian Warganet!

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

KELUARGA TALK: Nak tahu formula mengurus belanjawan keluarga dengan sistematik? Ikuti Keluarga Talk kali ini dengan tajuk ‘ Ringgit Diurus Keluarga Lebih Tenang’ bersama panel Prof Madya Dr Nuradli Ridzwan Shah Bin Mohd Dali Fakulti Ekonomi Dan Muamalat, Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).

Sertai Webinar Keibubapaan PERCUMA anjuran Pa&Ma secara virtual yang menjemput speaker- speaker hebat dalam bidang keibubapaan termasuk Prof Madya Dr Nik Salida, Ibu Rose, Dr Ahmad Rostam, Puan Maryam Jamadi, Puan Azlina Roszly dan Irma Hasmie. Daftar nama di https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-sayang-anak-ketat-ketat/
Seakan Bagi ‘Hint’ Muat Naik Gambar Lama Almy Nadia , Kapsyen Fizz Fairuz  Raih Perhatian Warganet!

 

Terkini: E-TOUR KE FARM IN THE CITY. ENJOY!

IKLAN

MedicKeluarga: Apa Itu Crown dan Bridges? Apakah Sama Dengan Gigi Palsu? Dr Tan Meng Ern, Joseph, Dental Officer, ORAL HEALTH CENTRE, IMU Healthcare jelaskan lebih lanjut.

MedicKeluarga: Dialisis, Peluang Kedua Pesakit Ginjal. Pakar Buah Pinggang Ni ada jawapannya.

MedicKeluarga: Obesiti dalam keluarga atasi cara selamat. 

IKLAN

MedicKeluarga: Berapa lamakah luka jahitan czer atau caesarean akan pulih? Bilakah masa sesuai untuk memulakan hubungan intim?

MedicKeluarga: Mandi malam ketika hamil. Ada pendapat kata nanti bengkak kaki. Pakar ini jelaskan lebih lanjut. 

MedicKeluarga: Betul ker ni, makan atau minum pati ikan haruan mampu sembuhkan luka operation dengan cepat? Pakar ini jelaskan lebih lanjut. 

Bintang Kecil: Periksa mata, kerana dari mata turun ke hati

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara

Seakan Bagi ‘Hint’ Muat Naik Gambar Lama Almy Nadia , Kapsyen Fizz Fairuz  Raih Perhatian Warganet!

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI