Selepas 9 bulan melanjutkan pengajian ke United Kingdom, Farah Lee, Blogger terkenal dan juga bekas isteri Ally Iskandar pulang ke tanah air.

Beliau yang menyambung pengajian dalam jurusan Pengajian Kanak-Kanak sambil ditemani anak tersayang, Maream Esabell, 4.

Terbaru, Farah dalam satu perkongsian memuat naik satu video ketika selamat sampai ke tanah air. Beliau dan Maream pulang bagi menyambut lebaran tidak lama lagi.

Apa yang menyentuh hati, video tersebut memaparkan anaknya berlari mendapatkan ayahnya sambil memeluk erat bagi melepaskan kerinduan selama 9 bulan tidak bertemu.

#OEbalikMALAYSIA after 9 months away from sweethearts and good food.!,” Tulis Farah dikapsyennya. 

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FARAH LEE (@farahlee_) on

Rata-rata yang menonton video tersebut turut melahirkan rasa sebak dan terharu.

IKLAN

ikaradiusite Nak nangiss sis tgk.

noorhasyimah80 Waktu maream lari kt daddy dia sedih nau…

yatqieszaine Ala nanes lagi tgk part last daddy & maream ?? sbb alami yg sama bila temukan my doter dgn papa dia. Kita ibu cuma nak anak happy je kan, sggp korbankan peraasaan sndri. Sy doakan yg terbaik utk farah, be strong Allah maha baik ❤️

mrspjan Huhuhu…. anda sememangnya ibu yg hebat. Semoga dalam lindungan Allah selalu ?

akma.suhairi Ending video n lagu ngam “semuanya bagai Kan turut gembira”…..situasi apa Pon hope semuanya gembira..❤️

Mesti rindu giler

ayudamia_11 Sebak plak bler tgok c ank peluk daddy dia…msti rndu gilerr..??

nurulhafzanharun 1st time komen kat ig omma. Part maream jumpa daddy.. kita kat sini nangessssss.. sbb kita tak kuat nak kasik anak kita jumpa papa dia.. thanks omma. 10 ramadhan terakhir I can see something diff. Mungkin anak I sama mcm maream.. rindu papa dia.. ?

siti_nurkhalilahmohdsir Alhamdulillah,bgtu lah hendaknya walaupun divorce hbgn masih terjalin like a normal things..kdg berpisah itu ada sbb tertentu..xsemestinya sbb khdrn org ketiga..Selamat Hari Raya Mariam and omma

Mata masuk habuk

ainnie_ismail ??kegembiraan sebenarnya, farah ibu yang bijak, yg pasti ALLAH dalam hatinya..sebab tu terzahir yang baik2 sahaja.Moga istiqomah omma farah.❤maream.

fazliyanazainol Part yg last masa jumpa daddy tuu tetiba mata masuk habukk????

deana_tjasin Ok… Part jumpa daddy tu terus nangis.. Tetiba ada bawang kat sebelah… ?

Sebaknya tengok pertemuan ayah & anak

shazwina.sabki Sedihhh ?? and gembira. Semoga Allah satukan balik mereka. Doa baik2. Amin.

lady_yyuri Part last tu adehhh trnangis plak kte… Semoga sntiasa dlm lindungan rahmat n kasih sayangNya slalu

shaylaa_shah @farahlee_ Hi farah.. Saya bangga dengan u & ally.. Teruskan hubungan baik demi maream.. U such a strong woman! Salute u! Nanges tgk maream hug daddy! Selamat Hari Raya! ?

onah.fatonah Ya Allah…sebaknya tengok pertemuan ayah&anak…sarat dgn rindu

Sumber: IG farahlee_