Sepanjang minggu ini tidak henti-henti orang ramai memperkatakan isu poligami. Ekoran terkesan dengan isu rumah tangga Puteri Sarah Liyana dan pasangannya Syamsul Yusof.

Bahkan tidak dinafikan hingga membuatkan timbul kerisauan di hati isteri jika pasangan ada  berniat untuk berkahwin lain di negara jiran. Lantaran itu, isu poligami turut dibincangkan oleh pendakwah untuk memberi kefahaman disamping berkongsi  ilmu kepada umum.

 

 

Begitu juga sepertimana semua maklum, ustazah Asma Harun sering  mengadakan tazkirah secara live di media sosial bersama-sama suaminya Tenku Fazli Tengku Yahya.

Diakui setiap kali bersiaran di media sosial,  ianya berjaya menarik perhatian umum dan ditonton oleh ribuan wargamaya.

Soalan Maut Ustazah Asma Untuk Suami Tentang Lelaki & Poligami. Raih Perhatian Netizen!

Pun begitu apa yang menarik perhatian warganet,  baru-baru ini sebelum mengakhiri tazkirah, ustazah Asma ada mengajukan soalan mengenai isu poligami kepada suaminya.

“Betul ke memang semua orang lelaki ada keinginan untuk poligami?”

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

IKLAN

 

 

Mendengar soalan spontan daripada isteri tercinta, membuatkan pada awalnya suaminya terkejut dengan soalan berkenaan. Namun kekal tenang berkongsi jawapannya dan sekali gus membuatkan Ustazah Asma pula yang berdebar menanti setiap bait-bait kata yang keluar daripada mulut suaminya berkaitan poligami.

 

@aowaleetmerlimau #fyppppppppppppppppppppppp #tiktokdakwah #dakwah_islam #ceramah #ustazahasmaharun #uahsahabatduniaakhirat ♬ Instrumen Piano Sedih – kucing tetangga

IKLAN

 

Meninjau di ruangan komen, ramai yang bersetuju dengan jawapan yang diberikan, bahkan ada juga yang berkongsi pengalaman peribadi tentang poligami.

itulah kita kan…wanita…spt berani utk tanya tp tak berapa berani nak dengar jawapan jujur ☺️☺️☺️

Pilih jalan selamat pak ustaz nii😂😂

bila saya tanya suami pasal poligami dia akan ckp dia x janji tp dia sendiri rasa x mmpu nak amik tanggungjawab besar tu

😂😂😂😂😂 Berdebo ustaz nk jawab haha

IKLAN

Sumber : Tiktok @aowaleetmerlimau

 

 

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

Soalan Maut Ustazah Asma Untuk Suami Tentang Lelaki & Poligami. Raih Perhatian Netizen!