Apa sebenarnya yang wanita atau lebih tepat lagi seorang isteri mahukan terhadap pasangannya.

Kadang-kadang sering terjadi juga sebagai suami tidak dapat memahami emosi dan sikap isteri hingga sering didengar suami mengeluh dan menganggap sebagai wanita ini hidupnya begitu complicated dan emotional.

Sebelum melebalkan begitu pada isteri sendiri, ada baiknya anda baca perkongsian daripada seorang suami ini. Moga bermanfaat.


 

Kalau kita tak nak faham isteri, siapa lagi yang nak faham dia…

Keluarganya? Kawannya? Atau anak-anak?

IKLAN

Dia hidup dengan kita, dia habiskan masa pun dengan kita…apa yang dia buat seharian tu untuk kita…apa yang dia uruskan dalam rumah tu jugak kerana kita…maka jika kita tak nak faham dia, siapa lagi yang boleh faham dia jika mereka tak tinggal sekali dengan dia, tak nampak apa yang dia buat dari pagi sampai ke petang, tak nampak apa yang dia lalui hari demi hari kalau bukan kita yang jadi suami dia, pasangan hidup dia…

Suami Bila Faham Emosi Isteri, Barulah Tak Susah Nak Melayan Isteri!

Seharusnya kita lah yang lebih memahami isteri kita…sepatutnya kita lah yang kena ada rasa untuk nak faham isteri kita…

IKLAN

Ada suami dia fikir, susah nak faham isteri sebab perempuan tu complicated…ada juga yang beranggapan yang isteri ni terlalu mengikut perasaan…maka dia pilih untuk biarkan atas alasan demikian…

Complicated dan emotional…

Isteri kita tu perempuan…fitrah perempuan memang macam tu…perempuan dan emosi susah untuk dipisahkan sebab emosi itulah yang membuatkan dia survive hari demi hari…emosi tu yang membuatkan dia down, emosi itulah yang membuatkan dia bangkit…

IKLAN

Suami Bila Faham Emosi Isteri, Barulah Tak Susah Nak Melayan Isteri!

Maka nak faham perempuan kena faham emosi dia, perasaan dia…

Kalau kita faham bahagian ni, maka kita akan tahu yang perempuan tak complicated…perempuan hanya ingin difahami oleh mereka yang dia sayangi…itu sahaja…

Sumber : Firdaus Shakirin