Ujian sebagai manusia ini berbagai-bagai, ada ujian keluarga, hubungan, kewangan, kerjaya atau kesihatan. Jesteru itu, hidup kita perlukan kekuatan untuk melalui dugaan hidup, dan senjata paling ampuh adalah dengan berdoa kepadaNya.

Eina menerusi Instagram memohon orang ramai agar mendoakan kesihatan dan kesejahteraan suaminya kembali seperti sedia kala. “Saya mohon semua mendoakan kesihatan dan kesejahteraan suami saya, Kaiser Gurmeet Abdullah kembali seperti sedia kala. Doakan suami saya yang kini berada di hospital agar kuat untuk melawan virus COVID-19. Sebab oxygen suami saya semakin menurun hingga perlu pakai bantuan oxygen.” tulisnya.

Semakin Menurun

Paras oksigen suami pelakon, Datin Eina Azman iaitu Datuk Kaiser Gurmeet Abdullah yang positif Covid-19 mengalami penurunan sehingga terpaksa menggunakan bantuan pernafasan.

Bagaimanapun, dua anak kembarnya, Arianna Aubrey dan Karl Kareef negatif virus itu. Pasangan suami isteri itu turut meraikan ulang tahun ketujuh perkahwinan mereka dalam keadaan positif Covid-19, semalam.

Terdahulu dimaklumkan, Eina dan suami dan dua pembantu rumah mereka disahkan positif Covid-19.

“Hari ini (semalam) adalah ulang tahun perkahwinan kami tapi begini pula jadinya. Ya Allah memang hilang kata-kata. Apapun saya percaya ini semua ketentuan Allah dan kami terima dengan hati yang terbuka. Saya minta tolong semua doakan untuk kami sekeluarga bersama pembantu rumah,” katanya.

Sumber : Ig @eina_azman

IKLAN

 

ARTIKEL MENARIK: Buat Sos Black Papper Rasa Premium, Salah Satu Bahannya Guna Susu Full Cream. Lelaki Ni Kongsikan Resipinya!

LAGI ARTIKEL MENARIK :Duit Koyak Jangan Simpan Je, Rugi. Boleh Tukar Untuk Dapat Nilai Penuh Atau Separuh Di Bank Negara!

IKLAN

Bersempena Bulan Kemerdekaan, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM300! Cara nak dapatkannya mudah sahaja, ayuh sertai Pertandingan Berbalas Pantun Anak Merdeka dengan mendaftar di https://toko.ideaktiv.com/product/pertandingan-berbalas-pantun/   atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club