Menyewa rumah yang kecil dan sempit bukanlah alasan untuk kita membiarkan tidak berhias dengan cantik.

Mungkin bagi sesetengah tuan rumah tidak gemar sekiranya penyewa mahu membuat dekorasi pada rumah tersebut.  Tak perlu bertukang, mengetuk atau memecah mana-mana ruang,  sebaliknya dengan kreativiti  mampu mengubah ruang kecil menjadi lebih menarik.

Ini yang dikongsikan oleh Nurr Ayienn yang membuat dekorasi pada kediaman sewanya tanpa sebarang pengubahsusian.

-DECO RUMAH SEWA WITHOUT ANY RENOVATION-

Assalamualaikum Semua ..

IKLAN

Saya just nak share untuk semua, mana tau ampa dapat idea 🤪

Rumah sewa pertama kami, kecik dan comel jaa. Dalam masa 3bulan kami laki bini berdua siapkan semuanya. Gigih nohh! 🤣 Alhamdulillah beli sikit2 and everything saya rasa dah cukup complete! Deco kami simple and modern jaa. Cantik tak ?

IKLAN

Since rumah sewa tak boleh lah kami suka2 hati nak renovate kan. Kami banyak beli barang kat SSF, Romantika, Kaison, Ikea, Shopee, dan ada juga yang custome made ya 😊

For now, kami share dapur dan ruang tamu dulu. Insyallah when both bilik siap (baru 80% siap) kita share sekali dengan mini garden saya depan rumah ye 😝🌱. Saya sertakan siap2 a few link barang2 yang saya beli. 😅




#yinandhusbanddeco #decorumahbajet #homedecoration