Gurau senda, usik mengusik antara suami isteri sepatutnya dikekalkan setiap masa kerana dengan adanya usik mengusik dalam rumah tangga boleh menjadi ‘rencah’ dalam rumahtangga untuk kekal bahagia dan romantis.

Beru-baru ini penyanyi Datin Alyah sekali lagi berkongsi momen manis bersama suaminya, Datuk Ramli MS di akaun Tiktoknya dan sekali gus mencuri perhatian dalam kalangan peminatnya.

Dalam perkongsian tersebut, Alyah telah memuat naik videonya bersama suaminya yang pada awalnya Tok Ram menyangka untuk merakam gambar berdua sebagai kenang-kenangan.

“Sweet Jer…”-Gelagat Tok Ram Kena Prank Dengan Isteri, Buat Ramai Yang Cair!

Pun begitu setelah bersedia dihadapan kamera telefon, buat seketika barulah Tok Ram menyedari isterinya bukan merakam gambar tetapi sedang merekod video. Lantas Tok Ram terus kelihatan malu dan berlalu pergi.

IKLAN

“Suami kita ni sejenis tak bole beza video ke gambar. Pernampakan saka dibelakang melompat-lompat,” tulisnya

 

@alyah81official Suami kite ni sejenis tak bole beza video ke gamba 🤣🤣🤣 Pernampakan saka dibelakang melompat2 🤭🤭🤭 #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypAlyah ♬ Hingga Tua Bersama – Rizky Febian

Tertarik  melihat kemesraan dan kelucuan gelagat pasangan suami isteri ini, perkongsian tersebut telah meraih pelbagai respons dalam kalangan peminatnya.

IKLAN

Bahkan ramai yang turut memuji  Tok Ram yang kelihatan tidak garang, kelakar malah sweet apabila bersama isterinya, Alyah

“Sweet Jer…”-Gelagat Tok Ram Kena Prank Dengan Isteri, Buat Ramai Yang Cair!

Begitu juga ramai yang memuji betapa Aliyah dan Tok Ram meskipun jarak umur yang jauh namun tetap bahagia dengan cara mereka.

“Sweet Jer…”-Gelagat Tok Ram Kena Prank Dengan Isteri, Buat Ramai Yang Cair! “Sweet Jer…”-Gelagat Tok Ram Kena Prank Dengan Isteri, Buat Ramai Yang Cair!

IKLAN

Sumber : Tik Tok @alyah81official

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

“Sweet Jer…”-Gelagat Tok Ram Kena Prank Dengan Isteri, Buat Ramai Yang Cair!

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI