Dalam satu rancangan televisyen yang disiarkan oleh RTM, Wany Hasrita yang merupakan salah seorang pengacara Borak Dulu Baru Buka akhirnya mengaku dirinya kini sedang berbadan dua.

Ketika diusik tentang badannya yang kelihatan berisi oleh dua lagi gandingan pengacara, Amin Idris dan Khir Rahman, Wany lantas membalas usikan tersebut.

@radiotelevisyenmalaysia Akhirnya Wany mengaku jua 😊patutlah makan untuk dua orang #BorakDuluBaruBuka #SembangDepan #RTMKlik #InspirasiRamadan ♬ original sound – RTM Malaysia Official

 “Abang, berisi-berisi tak boleh. Saya makan untuk dua orang,” katanya.

IKLAN

Dalam masa yang sama, berita berbadan dua terbongkar sekaligus membuatkan orang ramai termasuk kedua pengacara terkejut dan menunjukkan reaksi gembira dengan berita tersebut.

Pengakuan ini turut diperkukuhkan lagi apabila Wany berkongsi videonya membeli-belah barangan keperluan seperti baju di kedai khas untuk ibu mengandung di Instagram Story.

IKLAN

Tahniah Bakal Bergelar Ibu! Wany Hasrita Mengaku Hamil Anak Pertama

IKLAN

Sebelum ini pelbagai spekulasi muncul berkenaan dengan kehamilan pertama penyanyi popular ini, namun Wany memilih untuk tidak memberikan sebarang pengesahan.

Sumber: Tik Tok RTM Malaysia Official & Instagram Wany Hasrita