Kesibukan dalam urusan kerja lebih-lebih sang isteri seorang pegawai perubatan yang selalu ‘on call’ bagaimana pun tidak membatasi hubungan mereka suami isteri.

Malah, sejak dahulu lagi Sang suami cukup terkenal dengan karakternya yang bersahaja namun sangat romantik orangnya.

Sempena ulang tahun ke enam mereka yang jatuh pada 23 Ogos yang lalu, Ustaz Don telah berkesempatan membuat ‘surprise’ untuk isterinya Dr Husna Zahry Rafie.

Jika tahun lepas dia menyamar sebagai ‘pesakit’ yang datang ke hospital dengan membawa sejambak bunga buat isteri tersayang, kali ini dia telah membawa isterinya keluar ‘lunch’ berdua di sebuah hotel.

One for keepsakes ♥️ #doakanyangbaikbaiksaja

A post shared by husnazahry (@husnazahry) on

Lebih istimewa lagi, ulang tahun kali ini cukup bermakna bila mana pasangan ni bakal menimang cahaya mata ketiga tidak lama lagi.

Dr Husna di dalam postingnya turut memuat naik satu video ultrasound yang menunjukkan dia kini sedang berada dalam trimester kedua.

Menerusi kapysennya, Dr Husna memberitahu kali ini agak berbeza dengan dua kehamilan sebelum ini. Beliau terpaksa berhadapan dengan alahan yang teruk termasuklah muntah, mual selain keletihan yang melampau.

IKLAN

Perkongsian tersebut nyata menggembirakan pengikut pasangan ini di instagram. rata-rata mengucapkan tahniah dan mendoakan semoga dipermudahkan buat Dr Husna dan kandungannya.

mashafiykamohdhalimBest congratulations ? Alhamdulillah Alhamdulillah may Allah keep you in His best health and ease the journey of yours ?

einnanuarTahniah! To both of you Doc @husnazahry n @ustazdon… kita agak kan dah boleh rasa, kali ni kandungan awak in shaa Allah baby girl.. lain mcm pembawakan nye. Take care Doc, semoga terus kekal sihat bertenaga dan positif sepanjang pregnancy period ni.. aminn???

nurhaslindaahmadHappy Anniversary buat Ustaz Don & Husna, semoga segalanya dipermudahkan untuk kalian berdua, Aamiin..congrats P/S ~ suka tengok famili Ustaz Don & Husna ?

IKLAN

idanereidaCongratulations to both of you. Happy anniversary..ustaz & Husna. You are such an inspired love life to others. Semoga Allah sentiasa merahmati kalian sekeluarga & your new baby inside your womb ??

mua_anamarinaAlhamdulillah. Dan tahniah atas ulangtahun perkahwinan dan bby yg bakal lahir nnt….tahniah ustaz don n wife dr. husna????? moga sentiasa mjdi kuarga sakinah…aamiin.

nanazakuan@husnazahry Subhanallah Alhamdulillah tahniah for the double joy of happiness. Love n Hugs ? ❤️

aaysszWUAAAH Husnaa! Congratss ?? So happy for you guys, insaAllah you will have a easy pregnancy from now on and take your baby in your arms healthy ?

Inilah kejutan untuk hari jadi terawal yang dibuat oleh Ustaz Don dengan menyamar sebagai pesakit kepada Dr Husna. Romantik kan ustaz Don ni!

Sumber: IG husnazahry