Drama bersiri Rindu Kasih dibintangi oleh Ummi Nazeera sudah tamat tayangannya baru-baru ini. Namun pesona lakonan pelakon berbakat ini masih lagi menitir di bibir peminatnya.

Malah setiap perkongsiannya turut mendapat perhatian ramai. Salah satunya adalah muat naik satu video yang memaparkan dia dan suaminya, Dr Izzar Anwari berada di sebuah gedung membeli belah berjalan berdua.

Artikel Berkaitan: “Don’t tell them. Show them.” Faizal Tahir Kongsi Didik Anak Solat. Kecil-Kecil Dah Pandai, Sejuk Perut Ibu Mengandung Kan!

Artikel Berkaitan: “Ajar Anak Disiplin Kena Konsisten.” Cara Johan & Ozlynn Didik Anak, Wajib Baca Al-Quran Lepas Solat Subuh!

TAK PEGANG TANGAN DEMI JAGA WUDUK

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Apa yang menarik perhatian adalah kapsyen yang ditulis pada perkongsiannya yang menjelaskan mereka tidak berpegangan tangan pada awal video bukan berberselisihan faham tetapi untuk menjaga wuduk untuk mengerjakan solat maghrib.

Tidak dijelaskan dia dan suami berada di lokasi mana, namun cara mereka dapat pujian daripada wargamaya.

IKLAN

When u look at a couple and they look like they hate each other ataupun tengah bergaduh.
Tapi tak semua macam tu. Mungkin tengah jaga wudhu. Atau tengah lapar. ataupun tengah coverline sebab mmg tgh gaduh 🤪
@izzar

 

   

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ummi Nazeera (@umminazeera)

IKLAN

“Tak Pegang Tangan Bukan Gaduh.” Cara Ummi Nazeera & Suami Jaga Wuduk Bikin Netizen Kagum  “Tak Pegang Tangan Bukan Gaduh.” Cara Ummi Nazeera & Suami Jaga Wuduk Bikin Netizen Kagum “Tak Pegang Tangan Bukan Gaduh.” Cara Ummi Nazeera & Suami Jaga Wuduk Bikin Netizen Kagum

WARGAMAYA BERI PUJIAN

Meninjau di ruangan komen, rata-rata wargamaya yang melihat perkongsian itu memberi pujian kepada pasangan romantik ini yang menjaga solat walaupun berada di luar. Malah ada yang menitipkan doa pasangan ini bahagia till jannah.

IKLAN

“Tak Pegang Tangan Bukan Gaduh.” Cara Ummi Nazeera & Suami Jaga Wuduk Bikin Netizen Kagum “Tak Pegang Tangan Bukan Gaduh.” Cara Ummi Nazeera & Suami Jaga Wuduk Bikin Netizen Kagum “Tak Pegang Tangan Bukan Gaduh.” Cara Ummi Nazeera & Suami Jaga Wuduk Bikin Netizen Kagum “Tak Pegang Tangan Bukan Gaduh.” Cara Ummi Nazeera & Suami Jaga Wuduk Bikin Netizen Kagum

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

“Tak Pegang Tangan Bukan Gaduh.” Cara Ummi Nazeera & Suami Jaga Wuduk Bikin Netizen Kagum