Baru-baru ini Dato Seri Aliff Syukri berkongsi kisah dimasukkan ke hospital. Perkongsian tersebut dimuat naik menerusi laman instagramnya.

Walaupun masih belum betul-betul sihat, namun Dato Seri Aliff masih sempat kejutan buat isterinya.

Kejutan sempena hari jadi isterinya, Dato Seri Aliff yang berpura-pura memarahi stafnya kemudian dilihat jatuh pengsan. Ketika itu, mereka berada di sebuah bilik mesyuarat yang turut dihadiri Datin Seri Shahida dan staf.

“Menjadi ke idok??? walapun dok tengah sakit masih gigih😂😂 sila wish birthday @shahidadherbs di ruangan komen di bawah.. saya nak baca,” tulis Dato Seri Aliff.

Sejak dahulu lagi, Dato Seri Aliff Syukri Kamarzaman seorang suami dan ayah yang cukup penyayang dan romantis.

Biarpun isteri kesayangan , Datin Seri Shahida bukan jenis yang meminta-minta, tetapi beliau sering memanjakan ibu kepada anak-anaknya dengan pelbagai hadiah dan kejutan.

Menerusi perkongsiannya di laman instagram, rata-rata netizen memuji surprise tersebut menjadi dan mengirimkan doa dan ucapan hari jadi buat Datin Seri Shahida.

errafazira Ya Allahhhhh sweet nyaaaaaa Dt surprisekan isteri.. moga terus bahagia bersama hingga ke jannah kelak… amiiiinnnn.. 

mhaniffy Terbaek dato.. Isteri punca rezki yang tak ternilai

kamariyani So sweet dato..happy birthday datin..semoga panjang umur murah rezeki..

wanie_zuridi Nakal Dato ni…boleh sakit jantung Datin… apa2 pun Selamat hari jadi Datin.. moga dipanjangkan umur, dikurniakan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, bertambah bahagia dgn org tersyg, moga berjaya didunia dan diakhirat…amin

aslegacyipoh Terbaik dato’ menjadi sgt 😍 anyway Happy Birthday datin 🎂 moga terus bahagia hingga ke jannah dan menjadi serikandi yg sentiasa berdiri teguh dibelakang dato’

nor_hashila wahh.. menjadi laa dato.. hhehe.. meremang bulu roma tgok bile dato bt kejutan mcm tu.. apepon happy besday datin @shahidadherbsmay allah bless u..

xairafuhh dato ni buat risau je…patut laa kuar wad camtu je

syafie_nassar Bahagiakan isteri tercinta.. Terbaik dato @aliffsyukriterlajaklaris

yusoffarah @fadhli_aaziz18 xperlu berlakon jdi superhero dh dato’, coz as a wife bila ada suami yg pnyayang kat fmly itu dh superhero dnia n akhrat.

rohanajmld Klau sy jd Datin, silap2 sy pun pengsan tgk suami tegolek gitu..😂😂 Tahniah Dato..surprise menjd tu..👏👏.Happy Birthday buat Datin..moga sentiasa dlm rahmat serta lindunganNYA..bahagia di samping family tercinta.

aida89_alimin Pandai dato berlakon ye .btw sanah helwah datin

andinie03 Happy b’day Datin @shahidadherbs smue doa yg terbaik tuk Datin sekeluarga,, mantap lakonan dato

lyna.sbrn Ya Allah! Memula tgk cuakkk..staff dato’ pon semua mmg A++

hanisahngadimin2222 Alahaiii.. Sweet nya dato.. Apapun happy birthday datin. Semoga panjang umur, diberi kesihatan yg baik Dan sentiasa dlm rahmat Allah.

zuldhamira.empire Fuhhhh walaupun Dato sakit tapi still gigih buat Datin happy! MasyaAllah! Moga bahagia sampai syurga Dato n Datin!

azieadiah747 Ya allah.. Igt btul2 dato rebah. Adooi🤦.. Rupanya prank datin. Anyway happy bornday datin.💐 semoga sentiasa dlm rahmat NYA dan bahagia till jannah

Sumber: IG  aliffsyukriterlajaklaris

 

Tinggalkan Komen