Melentur buluh biarlah dari rebungnya. Itulah pegangan pasangan selebriti, Johan Raja Lawak dan isteri, Ozlyn

Biarpun Johan popular dengan identiti pelawak yang sering menghiburkan orang ramai dengan gelagat lucunya, Johan tetap displin dalam mendidik anak-anak terutama hal pendidikan agama.

Hakikatnya, beliau sememangnya tegas dalam membentuk anak-anaknya untuk masa depan mereka.

Malah warganet kagum dengan cara mendidik anaknya.

 

Kalau dh mengadap papa, renungan papa macam tu.. maknanya apa?? Maknanya cari pasal.. org jemaah korg dok bergasak pasal telekung.. moleiq ni ada satu perangai nak semua benda perfect!! Kalau tgh solat dia boleh melalak rengek kalau tetibe sejadah senget atau bulu2 tepi sejadah tu x rata sebab jemaah lain tergerakkan masa solat.. so kejadian isyak semlm Moleiq masa sujud dia akan kembangkan telekung dia supaya tapak tangan dia akan sentuh sejadah, masa dia sujud kakak Chantiq tolak sikit kain telekung dia.. x kena Moleiq pon.. tp dia sudah angin.. masa dia duduk di antara dua sujud dia sudah siku kakak dia.. kakak dia balas dgn tolak tangan dia.. dan tolak menolak berlangsung smp abes solat.. .. Tahniah anakku.. libasan papa dh hinggap di tapak kaki kalian berdua.. jadikan pengajaran yek yg abg2 duk relax bila dgr suara papa.. padahal dorg lepas solat td pun ada yg bertelagah.. sape yg jarang kutip n bentang sejadah.. jgn risau abg2 pun kena libas  mama ttp sayang korg.. kenapa dorg senyum2 kepot? Sb mama masa amik gmbr ada bg  kt depa selamat berpuasa korg.

 

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania)

SUKA CARA DIDIK JOHAN 

Dalam pada itu warganet menyukai cara Johan mendidik anak. Antara komennya adalah

IKLAN

“Cara yang betul untuk mengajar anak2 jadi soleh dah solehah.. Amin.

“Saya respect dengan abg johan dan kak ozlynn mendidik anak.

Sumber: jozlynnhanania

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

Belian murah kain telekung untuk anak dan ibu sedondon di sini.