Meraikan Hari ulang tahun perkahwinan dengan cara yang cukup berbeza, demikian juga dengan pelawak, Atu Zero yang membawa isterinya ke masjid.

“Tiada Anniversary Dinner, Dia Bawa Ke Masjid.” Isteri Teruja Atu Zero Surprise Bawa Dengar Ceramah Habib Ali Zaenal Abidin!Menurut Shafeeqa Johari, hari istimewa Itu disambut dengan penuh teruja lebih-lebih lagi dia berkesempatan bertemu dengan pendakwah terkenal, Habib Ali Zaenal Abidin Al Hamid sebagai kejutan sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-6.

Kejutan Atu tersebut cukup membuatkan Shafeeqa gembira sementelah dapat bertemu dengan insan hebat tersebut secara lebih dekat.

“Tiada Anniversary Dinner, Dia Bawa Ke Masjid.” Isteri Teruja Atu Zero Surprise Bawa Dengar Ceramah Habib Ali Zaenal Abidin!

“Sejuk je wajah beliau. Alhamdulillah. Dapat jumpa insan yang saya kagumi. Selalu tengok dekat youtube, live fb je.

“Dapat tengok live hari ni. Saya dapat suami tak pandailah nak buat surprise. Nak sorok-sorok berahsia dengan saya memang dia tak pandai. Mesti kantoi saya ni teliti orangnya.

“Tiada Anniversary Dinner, Dia Bawa Ke Masjid.” Isteri Teruja Atu Zero Surprise Bawa Dengar Ceramah Habib Ali Zaenal Abidin!“Tapi hari ni dapat suprise. Allah yang bantu dia suprisekan saya. Tiada anniversary dinner.

“Dia bawak saya pergi masjid lah. Tak plan pon tapi sampai Bukit Jelutong tu ngam-ngam ada @habibalizaenalalhamid ,” tulisnya.

“Tiada Anniversary Dinner, Dia Bawa Ke Masjid.” Isteri Teruja Atu Zero Surprise Bawa Dengar Ceramah Habib Ali Zaenal Abidin!Perkongsian tersebut dimuatnaik ibu kepada dua orang cahaya mata itu menerusi di laman Instagramnya.

IKLAN

Malah menurutnya lagi, kesempatan tersebut juga sesuai dengan situasi Mereka yang kini sedang berusaha memperbaiki diri untuk berubah ke arah yang lebih baik.

“Tiada Anniversary Dinner, Dia Bawa Ke Masjid.” Isteri Teruja Atu Zero Surprise Bawa Dengar Ceramah Habib Ali Zaenal Abidin!

“Dapatlah dengar ceramahnya live. Ada setiap selasa minggu kedua dan minggu terakhir setiap bulan di Masjid Bukit Jelutong, Shah Alam.

“Kawan-kawan yang teringin nak dengar live ceramah dia bolehlah pergi masjid Bukit Jelotong ya. Selasa selepas Magrib.

IKLAN

“Alhamdulillah, kita bukan orang baik tapi kita nak jadi sebahagian dari orang-orang baik. Banyak lagi yang perlu saya pelajari dan ubah. Insyaallah, sama-sama kita ya @akueatu . Terima kasih,” ungkapnya lagi.

Sumber:shafeeqa_johari


ARTIKEL MENARIK: “Like Father Like Daughter. Mata & Senyum Tu Seiras Betul.” Wajah Anak Perempuan Copy Paste Arwah Hani Mohsin Raih Perhatian!

ARTIKEL POPULAR: “Ditanya Nak Hadiah Apa, Saya Cuma Nak DOA.” Suami Dedah Sebab Pilih Heliza, Resepsi Dihadiri Ilmuan, Alunan Al-Quran & Tazkirah

“Selepas 35 Tahun, Bertemu Jua Pemilik Tulang Rusuk.” Mas Kahwin Senaskhah Al-Quran, Heliza Helmi Selamat Bergelar Isteri

IKLAN

BACA INI JUGA : Anak Ramai Tak Salah, Itu Rezeki. Jangan Salahkan Mereka Kalau Kita Tak Terurus. Deep Perkongsian Ibu Ni!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara