Walaupun mereka sudah berpisah sebagai suami isteri, namun ikatan tetap kekal demi anak-anak.

Semalam pelakon cantik manis, Fasha Sandha memuat naik satu video ucapan Selamat Hari Raya untuk bekas suaminya. Video pendek itu dibuat ketika bekas suaminya datang mengambil anak-anak mereka untuk beraya bersama.

Ucapan yang sedikit humor itu mengundang tawa dikalangan netizen. Rata-rata mengakui sangat lawak. Sementelah lagi, Fasha turut menulis kapsyen nya yang berbunyi:

“Dudaku untuk dilelong. DM dia untuk berkenalan. Masih single and available , kesian dudaku…

“Kriteria yang diperlukan, adalah perempuan yang sama macam ibu. Wanita yang berkerjaya , independent dan sedap mata memandang ?Sbb dia sejenis very fussy.

naqia_beautyHahah kelakar je dengar fasha cakap selamat hari raya duda ? so sporting

adrynnajasmine77Ske famly ni..x gdh2 pun…bek je..gud @fashasandha

afieyqa_anuarJejai pon jwb..slamat ari raya janda..hehe..kelakar die muke terpaksa..nakal ea kak fasha..

atirahzaharudieHahahhahahahahaha selamat Hari Raya Duda

IKLAN

awienjb81sempoi sis! contoh yg baik..walaupun divorce tp ttp berbaik demi anak2..thumb up! semoga sis baik2 selalu!!!

aiennrulFhm sgt situasi uolls..alhmdllah msh brbaik wlaupn dh dvorce..demi ank2..stlah bnyk yg fasha lalui ssh sng srta pngorbanan mmbsrkan ank2 kini fasha brtemu kbhgiaannya..i lbh suka if u dgn jejai actually..btway apapun pilihan u tetap sokong aslkan u bhgia fasha..myb bnyk ksshan u prnh lalui slama ni..so u brhak bahagia sis!..?

shidahstrawcerrykelakar la @fashasandhani..selamat ari raya duda ahhahaa

hizalia01Selamat hari raya aidiladha fasha!!don’t sedey raya without ur kids ok ?

IKLAN

kakmah.ohsemDh lebih 20x ulang nk dengar part hujung sekali


Walaupun bergurau, namun Fasha tetap menyelitkan nasihat supaya menjaga anak-anak mereka dengan baik sepanjang ketiadaannya.

“Tahun ni Aidiladha dada nak ambik anak, ibu mengalah… ? Pls take care of my babies ok . 3 days without my babies sama dengan 3 tahun.

“Ill call them every two hours ok
Selamat Hari Raya AidilAdha untuk semua followersku. maaf zahir dan Batin (walaupun bukan raya Puasa tak salah mintak maaf) 
Thank You for loving me

Sumber: IG fashasandha