Wargamaya Titip Doa, Maya Karim Hampir Lemas, Terpaksa Sedut Oksigen.

Rupanya bergelar pelakon ini bukan suatu yang mudah. Tambahan pula terpaksa melakukan babak di kawasan yang bahaya hingga boleh menjejaskan keselamatan diri.

Setiap babak yang dirasakan bahaya, kebiasaan production penggambaran akan menyediakan anggota perubatan sebagai langkah berjaga-jaga untuk mengelak sebarang kejadian yang tidak dingini.

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Siapa sangka, kejadian yang tidak dingini berlaku kepada aktres terkenal, Maya Karim apabila mengalami serangan anxiety secara tiba-tiba di lokasi pengambaran filem Telaga Suriram.

Menerusi hantaran di Instagramnya Maya kelihatan sedang dirawat oleh unit perubatan yang memberikan bantuan oksigen kepadanya.

“Dan kebimbangan melanda saya lagi malam tadi semasa merakam adegan bawah air.”

IKLAN

“Saya terpaksa berehat seketika pada pukul 3 pagi dan mengambil oksigen tambahan.”

“Nasib baik ada medic on set. Itu yang pelik, bukanye saya tak boleh berenang, ataupun tak biasa dengan air.”

AKUI TERLALU PENAT

Pelakon cantik yang berusia 43 tahun ini juga mengakui kejadian yang menimpanya barangkali disebabkan dirinya keletihan akibat kesibukan dengan kerja.

IKLAN

“Rasa-rasanye antara punca semalam adalah terlalu penat akibat perjalanan kerja yang sibuk di Singapura dan terus ke set untuk penggambaran malam di dalam air.”

“Badan dan minda saya keletihan dan otak saya masuk ke zon beku. Otak macam jem gila bila nak selam, tahan nafas dan berlakon tengah2 malam. Saya tidak boleh bernafas!”

Meninjau di ruangan komen, rata-rata menitipkan doa buat Maya Karin. Malah rakan artis turut menasihatinya menjaga kesihatan diri.
Wargamaya Titip Doa, Maya Karin Hampir Lemas, Terpaksa Sedut Oksigen. Wargamaya Titip Doa, Maya Karin Hampir Lemas, Terpaksa Sedut Oksigen. Wargamaya Titip Doa, Maya Karin Hampir Lemas, Terpaksa Sedut Oksigen. Wargamaya Titip Doa, Maya Karin Hampir Lemas, Terpaksa Sedut Oksigen.

 

IKLAN

 

Di Sebalik Populariti Kerjaya Sebagai “Mr. Pilot”.k

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Wargamaya Titip Doa, Maya Karin Hampir Lemas, Terpaksa Sedut Oksigen.

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI