“Yang Ini Respect Pada Dato”. Netizen Beralih Arah Suka Lihat Aliff Syukri Hargai Isteri

Sejak beberapa minggu yang lalu dan kini Syamsul Yusof dan Ira Kazar. Ini nama yang menjadi sebutan di Malaysia ketika ini setelah mengaku bernikah di Selatan Thailand yang berwalikan bapa Ira iaitu Kazar.

Sejak itu, Syamsul dan Ira dikritik hebat netizen dengan tindakannya berkahwin lagi satu itu terutama daripada isteri pertamanya, Puteri Sarah Liyana dan ibu Syamsul sendiri, Datin Patimah Ismail.

Rentetan daripada konflik itu, netizen beralih arah pula melihat kebahagian yang tunjukkan oleh usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri dan isteri, Datin Seri Nur Shahida.

Menerusi video yang dipaparkan oleh menunjukkan Aliff Syukri melayani isterinya dengan baik. Jelas mengambarkan kebahagian mereka.

Ikuti perkongsiannya.

Artikel Berkaitan: “Don’t tell them. Show them.” Faizal Tahir Kongsi Didik Anak Solat. Kecil-Kecil Dah Pandai, Sejuk Perut Ibu Mengandung Kan!

Artikel Berkaitan: “Ajar Anak Disiplin Kena Konsisten.” Cara Johan & Ozlynn Didik Anak, Wajib Baca Al-Quran Lepas Solat Subuh!

 

IKLAN

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

“Yang Ini Respect Pada Dato”. Netizen Beralih Arah, Suka Lihat Aliff Syukri Hargai Isteri

Isteri yang baik akan bersama kita susah dan senang. Saat kita sakit, saat kita tak mampu bergerak ada, tubuh yang sentiasa ada dengan kita, ada sosok tubuh yang selalu mendoakan kesihatan kita supaya segera pulih

Wanita yang selalu bergaduh dirumah, wanita yang sering merajuk kalau bertengkar rupa rupanya dialah bidadari yang tidak pernah mengeluh menjaga saya. Terima kasih sayang menerima saya dalam apa jua keadaan.

Doakan kesihatan saya semakin pulih nasib baik ada isteri yang ada susah dan senang bersama. Orang lain ni datang bila kita senag sahaja time kita susah tak pasti lagi..

 

IKLAN

NETIZEN BERI PUJIAN 

Meninjau di ruangan komen, rata-rata memberi pujian kepada kemesraan dan keharmonian yang ditunjunkkan oleh usahawan kosmetik ini. Memang terbaik Datuk!

“Yang Ini Respect Pada Dato”. Netizen Beralih Arah, Suka Lihat Aliff Syukri Hargai Isteri “Yang Ini Respect Pada Dato”. Netizen Beralih Arah, Suka Lihat Aliff Syukri Hargai Isteri “Yang Ini Respect Pada Dato”. Netizen Beralih Arah, Suka Lihat Aliff Syukri Hargai Isteri “Yang Ini Respect Pada Dato”. Netizen Beralih Arah, Suka Lihat Aliff Syukri Hargai Isteri

IKLAN

Sumber: aliffsyukriterlajaklaris

 

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

“Yang Ini Respect Pada Dato”. Netizen Beralih Arah, Suka Lihat Aliff Syukri Hargai Isteri

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI